Predvčerom sa mi dcérka vyhádzala na tváričke ( také malinké začervenané pupáčiky ), nemá teplotu, čiže z choroby to nebude.. nič neobvyklé nejedla, má to len na tvári-čelo, líčka, okolo nosa 😒 nemáte s tým skúsenosti? k lekárke sa v tomto počasí nedostanem, najskôr zajtra.. poraďte pls
len.petra aj mne sa mala vcera vyhadzala. Aj na brusku ale hlavne na tvaricke, na cele a aj vo vlaskoch. Tak idem poobede k doktorke. Mozem ti vecer napisat.
ukana, prasok aj avivaz mame stale tu istu, tym to nebude.. ale skusim dat dietku a natret jej to tym fenistilom a uvidime,, predvcerom to mala len take jemne a dnes to trosku zcervenalo, tak uvidim so zajtra,, vravi, ze ju ti nesvrbi..
stankatt, potom napis ako ste dopadli, drzim palce, nasa to nastastie nema nikde inde, len na tvaricke..
Ahojte dievčatá, my máme ten istý problém. Malý sa mi vyhádzal. Najviac na líčkach, na prstoch na rukách inde nie. Tiež nejedol nič neobvyklé . Tak asbolútne nechápem. Žiadne teploty ani nič podobné. Tiež ma napadlo či to neni zo zimy???ale že by sa to teraz tak náhle vyhodilo? na zimnej dovolenke sme mali vyššie mrazy a nič 😕 a mám pocit, že fenistil na to absolútne nezaberá 😠 budem zvedavá ako dopadnete u lekára vy. Zrejme navštívime kožnú aj my 😨
my sme teda boli u obvodnej a ta povedala, ze je to alergia na nejaku kozmetiku.. je pravda, ze sme kupili novy sprchac, ale este nikdy nemala problemy s kozmetikou a to bude mat sest rokov, tak neviem, ale dali nam ditiaden a vraj zima na to pomaha.. uz to mizne, tak sa tesim 🙂
tak my sme boli u kožnej. A ten výsyp, je žiaľ síce zatial lahký ale je atopický ekzém. Máme mesiac a pol potravinovú diétu , obliekať len bavlnené veci, žiadne plyšáky. Do troch rokov žiadne pomelo ani med. Vyhýbať sa vlneným veciam. Dostali sme na telo kyselinu mliečnu, ychtiol a locoid. Zvláštne že ho to nesvrbelo. Aspoň tak 😝 uvidím ako sa to bude vyvíjať. Snáď sa to nejako potlačí a vyrastie z toho. Ale vyzerá chúďa jak doštípaný od komárov ale po celých líčkach.
len.petra, nejaky novy krem? avivaz? prasok na pranie?..ale ked len na tvari, nemoze to mat z mrazu?
daj len take dietne jedlo, ziadne kakao, citrusy,oriesky, natri jej to fenistil kremom, ak mas skus aj Fenistil kvapky a uvidite... 🙂