Ahojte. Dcéra má gyn. Problém boli sme dnes na detskej pohotovosti a lekárka co tam bola povedala že nech ráno ideme do nemocnice na porodnicky prijem aby ju vyšetrili chcela som sa spýtať či je podľa vás vhodné aby som s nou šla dovnutra alebo nie ?
@pribinak 16
šla by som s ňou, predpokladám, že ešte nie je plnoletá, čiže ako zákonný zástupca by si tam mala byť. Ale dcére by som dala priestor a súkromie ako sa podľa situácie bude dať, niekedy je u lekára plenta alebo počkať vedľa so sestričkou, alebo sa aspoň otočiť a nedívať keď ju budú priamo vyšetrovať. Tiež by som sa spýtala, aký má na to názor ona, či chce aby som bola pri nej ako podpora alebo sa radšej držala stranou.
No a chce aby si bola priamo pri vyšetrení?
Chce ta tam?
Ja si dodnes pamätám keď som ešte ako síce neplnoletá ale už dosť veľká bola u gynekológa - s mamou -, ktorý trval natom aby mama bola tam a do plusu jej ukazoval ako mi má ONA aplikovať čípky. Zbytočne sme sa mu dohovárali, že mám 15 (cca toľko som mala), trval na svojom a zo skúsenosti hovorím, že to bolo pre mňa i pre ňu jedna z najnepríjemnejších situácií..
ano musis tam byt dcera bola hospitalizovana na chirurgii a chceli robit gyn vysetrenie musel prist rodic a byt pritomny
Vek dcéry? Chce aby si tam bola?