Ahojte baby..mame taký problém..maly ma 13,5 mesiaca a do teraz nemal žiadny problém s pokozkou..pred Vianocami sa znicoho nic vyhadzal na lickach a brade..nasadila som mu fenistil kvapky a po tyzdni to preslo..az do vcera..opäť sa vyhadzal na vecer a rano už mal líčka ciste..zmena v jedalnicku nenastala preto neviem čo to spôsobuje..zubky sa nám tlacia a maly je chori uz týždeň berie antibiotika..ked sa vyhadzal prvý krat nebral žiadne lieky..napadlo ma ci zato nemôže zmena UM..mali sme HA a už pije klasické UM ale tej istej značky..ale pritom polievky s kravského mliecka papa uz dlho a nikdy nebol problém..moze to byt aj tými zubkami alebo nemali ste niekto podobný problém.?
Ja som malého natierala Holtovým krémom.Tiež mu išli zúbky.Poradila mi to doktorka a dá sa to voľne kúpiť v lekárni.Normálne som ho 2x denne natierala a do dvoch dní pekne všetko zmizlo.Tá mastička sa zle natiera a má aj nepríjemný zápach ale pomáha.
dost zalezi, ako vyzera to ,,vyhadzanie" . Kedze maly berie ATB, tak prepokladam , ze ste boli u dr., asi by som sa v prvom rade opytala jeho. Moze to mat x pricin - ako si uz spominala zmena UM, nejake ine potraviny, praci prasok, lieky,... . Moze to byt ale aj alergia. Ak bude vyhadzany, skus odfotit mobilom a pri kontrole u detskeho dr. mu to ukaz, myslim, ze ti najlepsie poradi.