Z čoho sú tieto červené vyrážky po tele?

alenka2711
4. júl 2015

Ahojte zienky potrebujem poradit maly sa mi vysipal cele brusko chrbatik aj tvaricku ma vyhadzanu malymi nahusto cervenymi vyrazkami a neviem s coho alebo ako mu poskytnut domacku prvu pomoc. Tipujem ze s brokolice lebo sme zacali s prikrmami a to je jedine co jedol a do rana sa takto vyhadzal. Ma 5 mesiacov. Zmizne to same? Co stym?

moni244
4. júl 2015

Mozu to byt aj potnicky, neobliekas ho moc? Je teplo, moja v takom veku bola stale vyhadzana a z jedla to nebolo, len z tepla. Casto som ju sprchovala, ale len cista voda a osusit

pribinak
4. júl 2015

Vsak to aspon mobilom odfot

mojajulia
4. júl 2015

Neni to otázka pre doktora?

modrofuzik11
4. júl 2015

naozaj to mozu byt potnicky. ked je detom moc teplo a sa spotia, tak sa mozu vyhadzat. aj nam sa to stalo. je potrebne deti nechavat volne najlepsie na "holaka" alebo len s plienkou. samozrejme dobre nakremovat opalovacim kremom - nam sa osvedcil daylong. ked uz potniky pridu, tak je potrebne pokozku sprchovat cistou vodou a ususit. na vecer nakremovat bepanthenom. nam to pomohlo.

rivenka
5. júl 2015

Aj my sme mali, celé telíčko aj tvár malé červené fliačky a vyrážky. Dodnes neviem, či to bolo zo špenátu čo som deň predtým jedla, alebo sa tak hrozne spotila, dr to nazvala všeobecným názvom "detská dermatitída" a predpísala Holtov krém...každopádne do týždňa to prešlo a odvtedy už len sem tam niečo vyskočí po jednej dvoch vyrážkach...je to desivé ale neboj sa, kožička sa s tým vysporiada a myslím, že najlepšie sama 🙂 ja som teda efekt Holtovho krému nevidela žiaden...len čas, vzduch, čistá vodička bez mydiel a krémov atď..

milota164
6. okt 2015

my sme tiez pouzivali Bepanthen hlavne ked su uz take suchsie , menej si to potom skriabala