ahojte baby...chcem sa opýtať mala 6 mesačná dcérka odkedy som jej začala na obed dávať zeleninku../lebo ju ešte kojím/má okolo pusinky červené fliaky....neviem či to zo stravy,alebo zo slín,ktoré jej teraz strašne tečú....bola som aj u lekárky vraj zo slín...chcem rady čím jej to mám natierať...diky moc
moja mala to mavala aj teraz mava ale len z kyslej kapusty takze po kazdom jedle umyt cistou vodou ususit a modra indulona
my sme to mali zo slin.. (ked dudlikovala) pomohla nam Bioderma - Peri Oral.. odporucam, vazne dobra vec.
aj môj malý to zvykne mať zo sliniek ja mu na to dávam sudocream ten vždy pomôže 🙂
maly to maval ked mu isli zubky...
aj my to mavame, ja nič nedavam obyčajne to po 1h zmyzne
aj my sme mavali, zo slin, pomohol bepanthen 🙂
nas maly to ma zo slin
aj moja to mala tiez okolo 6mes od slin a ked dudlovala mala to horsie. nam nepomohla ani bioderma,ktoru mi odporucila doktorka aj v lekarni, napokon zabrala obycajna modra indulona. 😉
sudocream alebo bepathen
..moze to byt reakcia na nejaku potravinu, treba to odsledovat a vylucit....alebo ak sa ti to nepotvdi,
tak ako bolo predomnou uz mnohokrat spominane, tak je to sposobene zvysenym slinenim, reba premastit,
ta indulona by mohla pomoct, sudocrem skor vysusuje, ten by som nedavala..
holtov krém... alebo obyčko modrá indulona, ak je to zo slín, tak to má vysušené