Dobrý deň chcela by som sa spýtať ze keď mali deti zvýšené eozinofily koľko a z čoho to bolo? Alergiu ma jemnú že je to zanedbateľné a netreba to riešiť ale napriek tomu jej stúpla táto hodnota, lieky na parazity medzi tým brala je možné že nezabrali alebo to nieje kvôli tomu? konzultujem aj z Dr len ma zaujímajú aj iné osobne skúsenosti 🙂 ❤️
@mimushiatko nie som lekar, takze viem len to, co mne kedysi povedala moja lekarka, ked som ich mala zvysene-pravdepodobne je to z alergie, na alergologii mi robili testy a vysli pozitivne na mnohe alergeny. Takze moze to byt aj u vas alergia.
@ramzes1980 napíš mi prosím potom 🙏
@dskjhfdlkdjhl alergiu ma jemne zvýšenú na mačku psa a roztoče tie zvieratá v dome nemáme ale ze to niesu také hranice že by sa to malo riešiť takže alergiu vylúčili takisto x ďalších veci je v poriadku až na toto objednala som ju na diagnostiku biorezonancia sa to vola snáď sa tam ukáže viac 🙂
moje deti majú zvýšené hodnoty už niekoľko rokov....sú pozorované v nemocnici na hemat.- -raz ročne im zoberú krv a napíšu na ľajstro že kontrola zas o rok....Všetky možné vyšetrenia majú OK....
pri parazitoch bývajú zvýšené
@vanilkavan no áno viem ale lieky na parazity brala medzi výsledkami prvé mala 6 a druhe až 12,7 tak neviem už ako je toto možné ci lieky môžu nezabrat