Ahojte,dcére sa vytvorila na vnútornej strane lakťa takáto vyrážka alebo suchá chrasta, neviem z čoho.dcera má 1rok a 1mesiac , nestvornožkuje , iba sa plazí.mozno z toho.
Natierala som jej to najprv z bepanthonom , potom sudocrem ,ani jedno nepomohlo, tak som volala doktorke , že máme vyskúšať Holtov krém.
Chcem sa spýtať,či neviete , čo by to mohlo byť a z čoho by to mohlo byť
Dcérka ešte nosí na noc ortézu na ručičku, možno aj z toho to má,aj keď ortéza sa zapína na pyžamko a nie na holú rúčku..
@viestta mala to odrete od včera rána, taká mini odrenina.cez deň sa jej to zväčšilo a dnes ráno som dala fotku ako to vypadá a že som hneď volala s doktorkou, takže sa to stalo behom 24hod cca
Prečítajte si svoj príspevok , čo ste mi na konci napísala a posúďte sama, či to bolo vhodné.
Ani Vám by sa nepáčilo takéto osočenie.
Situáciu som nepodcenila a hneď ju riešim.
S dcérkou denne cvičím Vojtovu metódu a kúpem ju každý večer. (Niektoré maminy kúpu deti napr. každý druhý deň a nemusia si to hneď všimnúť
a tým na ne neútočim, každý nech si robí , ako mu je najlepšie ). svoje dieťa si všímam.no z vášho príspevku nič pekné nevyšlo.
Ma to rýchly priebeh a preto aj napriek tomu,čo mi odporučila doktorka som to odfotila a napísala sem, či niekto nevie , čo to môže byť, keďže doktorka malú nevidela a kvôli korone sme to vyriešili len cez telefón..a Vy mi tu napíšete, čo som robila doteraz a že to nie je dvojdňová záležitosť.
Pre info .boli sme dnes hneď ráno u lekárky, predpisala ATB a mastičku Fungicid. Vraj je to infekčná záležitosť,ktorá sa zvykne vyhodiť po nádche alebo kašli.
Je to prenosné, malá si to preniesla už aj na špičku nosa.ďakujem za rady
Fuu, toto prosim rieste radsej aj s koznym. Ja viem, ze sa teraz tazko chodi k normalnemu lekarovi, ked ani poriadne neordinuju. Skore uzdravenie prajem. Nasa ked bola skolkarka, zapalil sa jej pod kozou vlasovy folikul a z toho mala na ruke hrcku, zacalo sa jej to zvacsovat, mala to take zacervenale a bolave. Pre istotu hned dostala antibiotika od koznej a testovali jej z krvi stafylokoky, streptokoky, ze niekedy to oni sposobia. Ale nepotvrdili jej, aj sono rucicky jej robili a urcili diagnozu zapaleny folikul. Liecba bola dlha, mozno aj tri tyzdne. Natierali sme trosku bactroban a trochu ten hnedy krem s ichtamolom ale nie priamo na kozu, davalo sa to medzi dva storceky gazy, a previazalo, aby sa ten krem priamo nedotykal koze. Postupne ten hnis vysiel akoby na povrch a otvorilo sa jej to a kozny jej to vycistil. No na kontroly sme chodili este dlho, mozno aj rok tak vzdy po mesiaci, postupne po troch. vzdy jej spravili sono, ci to pod kozou zas nepracuje,lebo vraj moze vzniknut podkozny zapal. Skuste to naozaj riesit s koznym lekarom, zavolajte si niekam, zistite, kde ordinuju.