Z čoho môže byť akné u novorodenca?

trinity525
8. feb 2011

Môjmu synovi, ktorý má 2,5 týždňa sa strašne vyhádzala tvár mini vyrážkami ☹ Neviete z čoho to môže byť a ako by som mu z toho mohla pomôcť?
Ďakujem za rady 😉

norikk
8. feb 2011

to su hormony, je to normalne.....do deti mozu prejst mamicknie hormony...treba sa spytat detskej ci na to nie o treba, podla rozsahu, alebo to zmizne aj same....

traktor
8. feb 2011

vsetky babätka to maju 😉 su to tukove vyrazticky / biele bodky/, NETREBA s tym nic robit, ako prisli tak odídu 😉 ..

suzieqiu
8. feb 2011

Najlepsie je nic s tym nerobit. Ako prislo tak aj odide 🙂

ivett1
8. feb 2011

ahoj...asi myslis milie (biele drobucke vyrazky)... novonarodene detičky ich maju na nosteku a lickach (niekedy aj na cele okolo obocia)...mali by zmiznut do niekolkych tyzdnov a netreba ich nejako zvlast osetrovat 😉

mau
8. feb 2011

detská pokožka sa po narodení zvykne čistiť - vonkajším prejavom že sa tak deje sú drobunké vyrýžky tzv. novorodenecké akné kt. zvykne vymiznúť bez akéhokoľvek zásahu. Môžeš sa o tom popýtať v téme: https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/novorodenecke-akne-4/

janica81
8. feb 2011

Ahoj viem o com hovoris....my sme to mali a naozaj strasne.... trvalo to 6 tyzdnov a muselo to prejst same...naozaj...pozerat nato je tazke...ale prejde to...ak budes chciet poradit viac, ako zmiernit nasledky napis mi IP... dam Ti tam rady a nazvy pripravkov co sme pouzivali.... a dnes uz ma plet ako z reklamy...a naozaj to bolo strasne..

monca1111
5. sep 2012

my sme používali kaktu s aloe vera, ale už som počula aj o alergiách na tento kaktus, tak pozorne, najprv som natrela na malý sektor a potom na celú tváričku, ustúpilo po 4 dňoch 🙂