Z čoho má dcérka na tele takéto fľaky?

bib72
5. máj 2023

Ahojte.Prosím o radu. Malinkej sa takéto niečo vyhodilo na telíčku..takto vo väčšom množstve v podpaží.. na nožkach a po celom tele len fliačiky (potničky to niesú)
Všimla som si to ráno pri prezliekaní.
(Nič nejedla ráno)
Prosím z čoho to môže byť? Berie momentalne erdomed ale 7deň a nemala to... a auerius každý deň a vitamín C . 2 týždne do zadu bol zistený stafylokok .
Potom to začalo zmizať.
V stredu sa chystáme na ORL . (Nakolko sme neustále chorý -soplík,kašel)

saxana000
5. máj 2023

Ak je to v zahyboch nemoze to byt potenim? Niekedy zreaguje pot s pracim prostriedkom na obleceni...

bib72
autor
5. máj 2023

@saxana000 Bodaaaj by ste mali pravdu. Ono praveže túto noc sme ani nekúrili a spinkala bez paplónu lebo nenavidí byť zakrytá .Tak ma to ráno šokovalo 🤨

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ankare
5. máj 2023

@bib72 nevieš s ňou zbehnúť k dr.? Ja by som sa šla ukázať preistotu.

mishach
5. máj 2023

Mne sa vyhodili takéto fľaky po doužívaní liekov. Dr vyhodnotila ako alergickú reakciu na liek. Že to vôbec nemuselo začať hneď, ako som lieky začala užívať, ale až takto neskôr.

ankare
5. máj 2023

@bib72 a skús sa poradiť aj v skupine Zdravotníci na MK

bib72
autor
5. máj 2023

@ankare ďakujem Vám krásne za radu..ja som to už aj spomínala u Dr. Ale nič..mala to tak už pár x ..a dnes hneď ráno tak ma to vylakalo..čakáme výsledky ešte zo serológie .

bib72
autor
5. máj 2023

@mishach ahaaaa inak ja som si napr.všimla že sa vždy vyhodí až skoro po dobratí liekov. 😐 ale samozrejme to za chvílku zmizne.

ankare
5. máj 2023

@bib72 ak to bude pretrvávať,pokojne aj na pohotovosť chod. Radšej zbytočne ako neskoro.

mishach
5. máj 2023

@bib72 ano, ja to zvyknem mat, keď som dlhšie chorá a užívam dlhšie lieky. Niekedy sa mi to dá iba na nejakej časti tela, naposledy na tvári, inokedy celé telo, alebo len brucho🤷

simonkazga
5. máj 2023

Nedávno sme to riešili, je to alergia. Syn takto reagoval na očné kvapky. pár minút po kvapkaní sa vyhádzal, následne cca do hodiny zmizlo.

bib72
autor
5. máj 2023

@simonkazga ďakujeeem .Vyskúšame íst na alergológiu nakolko všetky výsledky z krvy má v poriadku.

bib72
autor
5. máj 2023

@simonkazga dávam jej aj ráno ,večer sprej healsea+nasivin na soplík.. príde mi to že sa vyhádzala asi z toho