Z čoho je tento nevysvetliteľný fľak na nohe?

hadasch
16. nov 2013

Ahojte, prosim o radu. Môjmu 2rocnemu synovi sa vecer urobili flaky na lavej nohe. Nejedol nic neobvykle, nepouzivam novy prasok na pranie, dokonca mu veci zehlime. Nedala som mu predtým ziaden krem. Objavilo sa to, ked sme ho po strihani vlaskov kupali. Neobarila som ho vodou, to som si ista. Dokonca sme ho ani neumyvali mydlom dnes - inak pouzivam Biodermu. Vôbec ho to neboli, nesvrbi, nema to horuce. Co to moze byt? Dala som mu na to Panthenol, ale nezmizlo to. Riadne ma to vydesilo ☹

jaruska8
16. nov 2013

Fuuu, vyzerá to... Nebezpečne. Bež na pohotovosť. Neviem, čo poradiť. Radšej vyzerať ako hysterka... 😒

lvka
16. nov 2013

Ja by som sa tiez priklanala k tej pohotovosti... Drzte sa!

uhnakova
16. nov 2013

Aj ja by som asi bezala na pohotovost, co ak by sa mu to v noci zhorsilo.

bibiana20
16. nov 2013

bez na pohotvost,radsej nepodcenuj situaciu

zuzkat1
16. nov 2013

Urcite lekar..

charllotte
16. nov 2013

Ahoj, ja ked som mala asi 12 rokov, tak sa mi presne taketo flaky ( nebol to len flak, ale bolo to presne takto navrete este aj ) urobili na nohach a aj na rukach, do druheho dna to zmizlo a prisli sme nato, ze to bola asi alergia, jedla som med, ale nechcem tym naznacit, ze je to presne to co som mala ja, len to tak vyzera, drzim palcoky

j.a.n.e.7
16. nov 2013

naozaj to vyzerá dosť vážne a ja by som asi šla na pohotovosť..... ak sa to vyhodilo len tak z ničoho nič musí to mať nejakú príčinu... nechcem Ťa ešte viac vylakať, ja nie som zdravotník...daj potom vedieť to čo bolo

maminkaalm
16. nov 2013

Smer pohotovost, jedine co aj ja viem poradit

pipinka4
16. nov 2013

@hadasch joooj moja vazne radsej by sla na pohotovost nevyzera to pekne vypada to ako alergia ale na co netusim.alergia moze len tak vzniknut pocas zivota takze preistotu chod.a daj vediet ako ste dopadli .drzim palce

pimpulienka
16. nov 2013

Musí to vidieť lekár. Nepodceňovať to. Držím palce

zienkajaninka
16. nov 2013

Chod fakt radsej na pohotovost aby sa ti maly nazadusil nakolko alergicka reakcia moze viest aj k tomuto...tie flaky naozaj nevyzeraju dobre...ja si dokonca myslim ze je to na sledovanie v nemocke.

maminka11
16. nov 2013

Volila by som pohotovost

aktiz
16. nov 2013

@hadasch asi nejaká alergia. Potom daj vedieť ako ste dopadli. Držím palce..

ripmajka
16. nov 2013

ako dieťa (mala som 11rokov)som mala niečo podobné . Vtedy to bola alergická reakcia. Tiež sme skončili na pohotovosti , lebo mi to brutálne bobtnalo. Radšej by som na tú pohotosť išla. Nikdy nevieš aký další priebeh to bude mať u takého malého človiečika.

charlie1980
16. nov 2013

Fiiiiiha, radsej chodte na pohotovost !

mijunik
16. nov 2013

Tiež by som bežala na pohotovosť. Hneď teraz, nečakala by som ani do rána, že "či sa to nejako nezmení". Napadlo ma, že či malého nemohlo niečo poštípať, a že by mal na to takúto silnú reakciu. A moja sedemročná dcérka znalecky skonštatovala, že to vyzerá ako nejaká alergická reakcia. Určite napíš, ako ste na pohotovosti dopadli, držím palce, nech sa rýchlo zistí príčina a nech tie fľaky drobcovi čím skôr zmiznú.

katkalubkova
16. nov 2013

urcite vyhladat lekara, poradit sa! a je blbe, ze je sobota, cakat do pondelka? 😒 😖

lolinko
16. nov 2013

Fuuuu ;(
Nevyzera to pekne ;( ja by som si zbalila mensiu cestovnu tasku a sup na pohotovost.
Nemusi to byt nic vazne, ale aspon budes pokojna ;)
Pri detoch som hystericka...hoci co sa vyhodi a uz studujem wen, knihy, lekara...radsej spravim z komara slona, len nech som pokojna.
Drzim palce...a daj vediet

raichel
16. nov 2013

Moj syn take nieco podobne mal,ale ovela mensie na zadocku a nozkach.Chodte cez vikend na pohotovost a v pondelok hned ku koznej,nam na to dala robenu mast z lekarne,ktorou sme natierali cele telo je to bez chemie a natierali sme rano a vecer,postihnute miesto som natierala aj castejsie.Dajte vediet ako ste dopadli na pohotovosti a u koznej...mozno vas poslu aj na alergologiu...

janka35
16. nov 2013

odporučam pohotovost,moj syn mal podobnu alergicku reakciu a museli mu pichnut hydrokortizon a tri dni sme museli uzivat rectodelt a dodnes nevieme od čoho to mal,potom mu flaky do tyždna zmizli

darzneba
16. nov 2013

vyzera na alergiu, raz som to mala taketo, ale to ma postipal ovad, ale to priiiserne bolelo, to asi teraz nebude, hlavne nie v domacom prostredi, takze sa priklanam skor k alergii. Neostalo vo vani daco? chlor alebo nieco? inak ka nechapem vzdy som jedla arasidy, raz mi chutili velmi a dala som si troska viac jak inokedy a mala som do rana na tvary nieco podobne

manka76
16. nov 2013

radšej treba isť na pohotovosť asi nejaká alergická reakcia ....my sme mali niečo podobné,ale v menších fľakoch .... 😒

slozika
16. nov 2013

moja dcerka mala, ale mala po celom tele, taketo mapky, zjedla ,,krabie tycinky,, u svokry, a doktorka vravela ze to je obyc ryba pofarbena farbivom a to bola jej reakcia na farbivo. Prve dni mala na tvary a rukach 3-4 den sa vyhadzala na telicku. ale nebrali sme nic, kvapkala som jej len fenistil

lucula73
16. nov 2013

@hadasch tak ako ?boli ste niekde???
kamoška sa včera vrátila z nemocky s 10 mes. dcérou,vyhádzala sa takto nejak a len že je to alergia,ale vobec nezistili na čo..

adri2211
16. nov 2013

uz som pisala pod tvoj status, ze ja ako dieta som to mala 2x len o nieco mensie a na viacerych miestach. bolo to pravdepodobne z pokazeneho zaludka, alebo teda alerg. reakcia. a na 2x mi zacal opuchat i jazyk. takze podla mna urcite pohotovost

hradnapani
16. nov 2013

koprivka (zihlavka), pravdepodobne alergicka reakcia, zrejme na jedlo. Moze sa to stracat, miznut a znova nastupit alebo aj rozsirit dalej. Chodte na pohotovost, dieta je malinke, lebo moze sa mu zhorsit dychanie ale nebude vediet vam to povedat a to je nebezpecne. Koprivka sama o sebe nie je nebezpecna, ale stazene dychanie ano.

nelly912
16. nov 2013
nika1020
16. nov 2013

Moja starsia dcerka to mala tiez.mensie a viac.
Neskor zistili ze je to po nadmernom predavkovani antibiotikami.
Reakcia pecene.
Ale samozrejme to byt vas pripad.

whiterosses
16. nov 2013

prvé čo by som spravila išla rýchlo na pohotovosť, nemusí to byť nič vážne ale kedže vravíš že sa neobaril ani vodou ai ničím tak to je niečo nebezpečné si myslím ..vyzerá to hrozne, naozaj škaredý flak ... :O potom daj vedieť čo to bolo .. nech to zmizne, a nech to malinkého nebolí

kuwait
17. nov 2013

vyzera to ako obarene,mozno bola voda trosku teplejsia,