Ahojte, vcera sa mi mala, 3,5 rocna, zobudila cela vyhadzana, konecne sme ju po vyse dvoch tyzdnoch soplov chceli dat do skolky a nic 🙈 vysev je na licach, ruky, nohy, zadok, trosicku brusko a chrbat. Ma uz len rano trochu soplik, cez den nic, nekasle, nema teploty. Vcera mala vyrazky take hrbolcekove, dnes sa jej to akoby rozlialo, su to take cervene mapy. Nestazovala si na svrbenie, dnes sa uz obcas poskriabe. Co to moze byt?? Lekarke som volala hned vcera, ale vraj su teraz bezne taketo virozy a viac neriesila 😏
@judit47 aj mne to tak vyslo podla toho co som hladala, len vsade sa pise ze ten vysev pride postupne, ona to mala hned na celom tele..
Ja by som zvazila davat na verejne pristupny portal take fotky maleho dievcatka, vo viacerych skupinach bolo nahlasene zneuzivanie fotografii tak si to aspon vyretusujte, trosku si chrante vlastne dieta na internete
@taktotedanie nevidno jej do tvare a vyhadzana polka zadku snad nikoho vzrusovat nebude 🙄
Vidno jej aj do tváre.
@lukbe ano a z toho co vidno vyzera ako kazde druhe dieta, urcite nie je identifikovatelne kto presne to je. Ale dakujem za vas zaujem, viete mi aj pomoct s tym, na co som sa pytala?
Kebyze len polku zadku pozri fotky lepsie
Ale v poriadku len som na to upozornila ty si matka a uchylov na male dievcatka je na mk bohuzial vela
Mne by bolo z toho nevolno kebyze viem ze niekto cudzi ma take fotky mojho dietata a bohvie co s nimi robi ale ty vies lepsie no ….hlavne sa ofucat a hrat mudru 👏🏻
5ta choroba
@taktotedanie Nie som ofucana ani sa nehram na mudru, len asi nevidim za vsetkym hned len zlo..
kazdopadne zmazat ako pozeram to uz neviem…
Ano z tvojich komentarov si to vsimli viacere
No pekne pekne, tak nahlas prispevok ze chces vymazat predsa to tu nenechas preboha!
Nabuduce si chran vlastne dieta na internete lepsie a pouc dieta, ze s cudzimi ludmi sa nema rozpravat
@taktotedanie prepac, tuto tvoju poslednu vetu som fakt nepochopila, ale aspon vidim kto sa hra na mudru..
ver, ze bez takychto zbytocnych pripomienok by tvoje poznamky boli uzitocnejsie a miesto toho, co si o tebe myslim teraz, by som ti napokon bola mozno aj vdacna za to, ze si to myslela dobre..
@judit47
@taktotedanie
@lukbe ak niekto viete, ako to nahlasit, tak to pls spravte, alebo napiste ako sa to robi, ja tu taku moznost nevidim, naslo mi to len pri diskusiach, nie v fore. Dakujem
A nejedla niečo nové? Môže byt aj alergia.
5. choroba
Ahoj autorka, máme 6tu chorobu doma. Mne sa dcéra vyhádzala tiež naraz a ja mám teplotu a bolesti celého tela.
Inak napíš na podporu modrého koňa. Tam, ti tie foto vymažú. Je to nebezpečnejšie, ako si myslíš. To, že to nevzrušuje nás zdravých jedincov neznamená, že tu denne nie je banda ľudí, ktorých toto ale velmi vzrušuje. Pre pedofila je materské a detské fórum ako raj, nedávajme im preto šancu a možnosť ukazovať im naše deti. Moja pediatrička ma tiež upozornila, že keď jej posielam foto s nejakým problémom, foto začierniť na citlivých miestach.
Aj podľa mňa 5ta choroba
@3petka myslim ze nic :/
@dota6 jasne, dakujem, napisala som im. Chapem co chces povedat, rozumiem tomu ze co je na nete uz tam navzdy ostane a nie je to v nasich rukach co sa s tym bude diat.. len podla tohto potom neberme ani deti v lete na kupalisko, lebo co ak si ich tam niekto nafoti, nedajboh ich doma na zahrade nechat pobehovat nahe, lebo co ak sused je chory.. ja osobne v takychto fotkach ako som uverejnila problem nevidim, ale chapem, ze kazdy ma tu mieru inde a nechcem nikoho dalej drazdit, preto som poziadala o zmazanie.
Ahoj autorka, pani je myslim lekarka.
Tak ak nepomohlo, ja som pravnicka na kyberneticku a informacnu bezpecnost.
Taketo foto su zneuzitelne. Spravne ta upozornila.
Rozhodnutie je na tebe.
Tak evidentne mi z tvojich komentarov vyslo, ze su tieto fotky uplne v poriadku ( co rozhodne niesu) tak teda som upozornila aj na to, aby si aj tuto milionkrat opakovanu frazu, ktorou sa snazia rodicia svoje deti ochranit pred zneuzitim ci unosom povedala aj svojim detom
( lebo ked tieto fotky su podla teba v poriadku potom neviem ci mame rovnake vnimanie nebezpecenstva v spolocnosti co asi nie…bohuzial)
A nemozes porovnavat dieta behajuce po vlastnom dvore s fotkami zverejnenymi na internete kde nevies kto ich vidi a kto stahuje
A co ja mam skusenost tak vacsina naozaj drviva vacsina dievcat na kupaliskach nebehaju s bradavkami vsetkym na ociach
@aliaray1 rozumiem, poziadala som o zmazanie, viac zial uz teraz urobit neviem
@taktotedanie Mate velmi spravne vnimanie.
@all: presne z tohto dovodu a preto, ze som toho uz vela videla v reale a kolko pedofilov a inak posahanych je medzi nami, v Bratislave zijeme, dcerka mala vzdy na kupaliskach cele plavky. V normalnej krajine by to netrebalo, zial my v takej nezijeme a o ziadnej takej som nepocula 😪
@aliaray1 dakujem 🍀
A dakujem ze ste sa zapojila do tejto debaty
ja som mala nedávno podobný scenár z rajčín ,dala som si dva dni po sebe a bola som vyhádzana z nich ,ešte na tretí deň som preverila ,lebo som jedla aj iné ovocie ,ale potvrdilo sa mi to z rajčín ..a niekedy som mávala podobne aj z mlieka a na to mám alergiu aj intoleranciu zistili mi nedávno …
@mellani28 a za aky cas to zmizlo ked si potom rajciny nejedla?
@mellani28 mala si ten vysev aj horuci na dotyk?
Áno ,pálilo ma to bolo to horúce a bolo to intenzívne zabral mi omarit a beloderm a hlavne neškrabať si to ,rajčiny som od vtedy nejedla ,ale úplne mi to príde ,ako ono …ja si myslím ,že na pesticídy to bola reakcia ,lebo vraj postrekuju to riadnym bordelom…ale potvrdené to nemám
5ta choroba