Ahojte, rada by som poprosila o radu. Dcerka 8 mes minuly tyzden hnackovala, k tomu sa pridali vysoke teploty. Vo vytere bola zistena Yersinia, nasadili Biseptol, teploty a hnacka zmizli na 2 den od nasadeni Biseptolu. Stale drzi dietu, pije bezlaktozove umele mlieko. Zacal kasel,sople,avsak dychanie ma ciste. Biseptol vybrala dnes poslednu davku. Tri dni boli uplne bez teploty a nastupili opat - dnes je to 3. den. Boli sme na pohotovosti,kedze nas pediater ma dovolenku a tam neurobili ani CRP,kedze brala ATB,tak podla nich zbytocne a ze to bude nejaka viroza. Muz je chory - sople, kasel. Pripisali to tomu. Neviem nie som s tym nejak stotoznena. Moze to byt este ta Yersinia? Neriesili ste niekto podobnu situaciu?
Dakujem za pomoc
@janinah muz bol na covid test - negativny. Vo stvrtok podvecer sme boli na pohotovosti. V pondelok pojdeme k nasmu pediatrovi,dnes som volala aj na infekcne,ze ci by sa nedal urobit vyter a vraj aj kebyze sa urobi dnes - tak vysledkok bude az buduci tyzden,co uz bude aj nas pediater ordinovat.teplotu ma len v noci,hnacky nema,cez den funguje ako bezne,len viac buva cca o nejaku polhodinu naviac.
vášho pediatra musí niekto zastupovať,dieťa potrebuje kontrolný výter,pozor na bolesti bruška,čo vám malá nepovie,ale bude plačlivá a nekludná.../u môjho syna Y. vyvolala až zápal slepého čreva.nestraším,píšem skúsenosť/...muža by som poslala na covid test...kedy ste boli na pohotovosti? dnes?