Mamičky, prosím Vás. Máme doma 3 týždňovú dcérku, posledné dni sa mi velmi šponuje, naťahuje, nespinká dobre, grcká mi po jedle - nekojíme bohužial, dávali sme bebu, no z toho mi začala velmi grckať, tak sme dnes prešli na sunar, skúsime. Je nevrelá, nervozna a stále len plačká. Skúšali sme bruško, pomohli sme k stolici, stolicu mala riedku tmavozelenú, lakli sme sa, ale vraj to môže mať z mlieka. Skúšali sme uška, či afty na jazyku, ale nič. Všetko je v poriadku. Nakoniec sme prišli na to, že malá ma pravdepodobne vzduchové bublinky, kedže sa aj velmi šponuje. Prosím Vás, mamičky, čo pomáha na vzduchové bublinky pre 3 týždnove bábätko? Môžem dať espumisan? Ďakujeme
@pavlina156 ano mozes dat espumisan kludne .
@nini1010 po domácky 🙂
Nám espumisan nepomohol až kvapky Baby Calm, dajú sa kúpiť v lekárni a sú prírodné. Môžeš dávať aj pred každým papaním a ešte k tomu rektálna rúrka 😵 http://www.mojalekaren.sk/babycalm-kvapky-konce...
jasne espumisan moze byt ...a zatial najlepsie co som medzi znamymi pocula je kvoli aj stolici nutrilon medzi nahradnymi stravami...na tie koliky treba masirovat olivovym olejom bursko v smere hodinovych ruciciek ,popripade pupik krem...pritlacat jemne nožky skrcene k brusku ..cvicit...davat na bruško ležkat a nam veru aj rektálna rurka pomahala ale mi sme aj zle kakali ..(beba nas zapekala)
drzim placeky...! 😉
Ospravedlňujem sa že píšem,ked neviem dať žiadnu radu,ale umieram zo hlavného spojenia "vzduchove bublinky" 🙂 🙂 🙂