Ahojte žienky, vyzerá toto na kiahne alebo nie?U nás v škôlke akurát majú,už všetci kamaráti dostali len môj syn nie.Ma jeden malý červený pupacik na chrbte,priložíme fotku
ano podoba sa ale my sme ich tiez mali naraz viac
@marsella_22
@amelia89 Aj keď to není vodnate môže to byť ono?
Áno, uvidíte, ako sa to bude správať neskôr. O dva dni napríklad. Až potom to býva vodnaté.
prva faza je takato - potom sa to naplni tekutinou- potom to praskne a je chrasta
@marsella_22
@amelia89 Ďakujem sledujem ho,no toto jedno má už skoro týždeň a zatiaľ nepribúda ich viac.Tak neviem.K doktorke treba ísť až keď bude mať veľa takýchto pupacikov alebo keď budú vodnate?
jaaaj tyzden? tak to nie su kiahne … pribudali by nove a tento by sa musel menit
a k doktorke sa s kiahnami nechodi 🙂 max posle foto alebo telefonat ale nie je na to ani dovod,vacsina kiahni prebehne bez problemov
@amelia89 Pred chvíľou som mu našla aj druhy pupacik na tvári,neviem môže to byť aj štípanec.
neviem co je ten druhy,ale kiahne maju relativne “rychly” priebeh. Vyrazky vychadzaju za sebou,vysyp novych trva cca 4-5 dni potom uz vacsinou len menia podobu a schnu do chrasty. nie je to tak ze ma tyzden 1 a potom druhu…
@amelia89 Aha tak potom to nebude ono.Uvidim ešte ďalšie dni ako bude na tom.No sledujem ho stále či niečo nepribudne.
No u nasich 4 deti to bolo tak, ze rano som si vsimla jeden pupak, o hodinu ich bolo asi 10 a vecer uz som nevedela spocitat a na dalsie dni sa plnili tekutinou a pribudali dalsie.
@veronikaskarka mohli by byt, uvidis ci ich bude viac a ci sa budu menit. ono je to tazko usudit z 1 vyrazky 👐🏻
@amelia89 on ich má viac . Má na uchu, jednu v hlave a chrbte,zadku a nad pipíkom 😂 a na chrbte asi 7 nemal ich veľa ale som odfotila jednu aby to bolo lepšie vidieť
Áno, nám to takto začínalo. Len bolo ich takých viac vedľa seba, asi tri.