Výtok u 6-ročnej

spalviktoria
12. okt 2023

Moja 6 ročná dcérka má výtok, všimla som si to na gaťkach ( taký žltý) a to tak, že jeden deň má a dva dni nemá a takto sa to opakuje už asi mesiac. Nesvrbi ju to ani neštípe. Pýtala, som sa jej obvodnej doktorky, čo s tým , tak mi povedala, že mám ísť s ňou za detskou gynekologičkou. Mám z toho strach ísť ku gynekologičke. Tak sa chcem poradiť, či už niekto mal taký problém s dcérkou.
Ďakujem za všetky rady😉

anavixy
12. okt 2023

Urcite je to vytok?

spalviktoria
autor
12. okt 2023

@anavixy asi áno , lebo na dotyk je to také drsné a zapácha to.

anavixy
12. okt 2023

@spalviktoria no ak to zapacha a si si ista ze to nie je len moc, tak chodte k tej gynekologicke, nech urobi ster. Nemusis sa bat, urcite ju nebude nijako extra vysetrovat (samozrejme dcerku poucit, ze to sice je neprijemne a trapne, ale je to lekar ako kazdy iny) ale teda pokial ma zapachajuci vytok (hoci je zvlastne, ze ho ma len niekedy), treba to preliecit.

kristinkaris
12. okt 2023

@spalviktoria môže sa jednať o mykózu a da na to kremík

tulup
11. apr 2024

@spalviktoria môžem sa opýtať, čo to nakoniec bolo? Boli ste na detsk.gyn.? Máme niečo podobné totiž ...

spalviktoria
autor
11. apr 2024

@tulup nie neboli, prešlo to ale zasa sa to vrátilo asi pred necelým mesiacom, ale neviem či to nieje od sladkého, dcérka rada papá sladké a vtedy to má. Zistila som keď bola chorá ( mala črevnú virózu) a skoro 7 dní nejedla nič sladké a gaťky nemala vôbec špinavé.

tulup
11. apr 2024

@spalviktoria presne som si aj ja toto všimla...že väčšinou máva vtedy trocha, keď je v ten deň viac sladkého...ďakujem za odpoveď a prajem všetko dobré!

spalviktoria
autor
11. apr 2024

@tulup Ďakujem aj vám všetko dobré 😉

anavixy
11. apr 2024

Kvasinky sa mnozia ked zena/dievca prijima vela cukru, takze urcite moze byt suvis 🙂