Vysypanie na telíčku

zabina27
11. sep 2014

Môže byť malý vysypaný, ak sme začali po kúpaní používať nový olejček? Je to taká ako keby krupička, na chrbátiku a pod plienkou to nemá, takže si myslím, že preto, že ten olejček sa v tých miestach utrie do pyžamka a plienky. Nie je to veľa, len taká ako keby drsnejšia pokožka, myslíte, že pokiaľ nebudem používať ten olejček, zmizne to samé? A dokedy asi? Ešte sa nám z ničoho nevysypal, tak neviem 🙂 Aj som rozmýšľala, či to nemôže mať z ananásu, čo som zjedla, ale on je na UM, len večer mi zaspáva na prsníku. A zdá sa mi, že to vysypanie mal už predtým, ako som ja jedla ananás.

vefi89
11. sep 2014

@zabina27 môže aj ten olej. Najlepšie je nenatierat olejom, ani nekupat mydlom. Potrvá chvíľu, kým sa to vstrebe. Môžeš za Dr po antihistaminika

bibistec
12. sep 2014

a preco pouzivas olejcek? ved babatka je najlepsie nicim nenatierat ani mydla ani nic nepouzivat su citlive. zabudni na reklamy najlepsie nic nedavat.

zabina27
autor
12. sep 2014

@bibistec mydlo nepouzivam, olejcek sme mali najskor hipp, ten krasne vonal a asi sa k nemu aj vratim - lebo sa mi paci vona a hlavne to masirovanie, hladkanie babatka 🙂

luba41
12. sep 2014

detská pokožka, okrem vody a sem-tam mydla, nepotrebuje ani olejčeky, ani mliečka min. do 2 rokov...to Ti povie každý dobrý dermatolog..
@zabina27