Vysypané štvortýždňové bábätko

11. apr 2021

Ahojte baby mám 4 týždňove bábätko a včera sa mi vysypala po brušku ručickach a krku dnes som s ňou bola na pohotovosti dali nám fenistil kvapky. Nekojim ju dávame sunar HA 1 myslite ze s čoho sa mohla vyhadzat ? Olejcekujem ju avirilom od dnes budem kúpať už len v čistej vode. Ďakujem za odpovede

pribinak
11. apr 2021

Neolejcekuj ju. Mize jej to upchával pokožku. Ak ju má suchu, kúp jej napr balneum, ktoré sa dáva do vody na kúpanie a pekne premasti pokožku
Ak má zdravú kozu, olej nepotrebuje

ctrl
11. apr 2021

Čo používaš na pranie?

mmoonna
11. apr 2021

Keď bol môj syn bábätko, natrela som ho olivovým olejčekom a tiež sa z toho celý vysypal. A veru trvalo dlho,kým mu to zmizlo. Pomohol mu až nejaký robený krém z lekárne, názov sibyz nepamätám

autor
11. apr 2021

@ctrl používam gel lovelu

andreatytler
11. apr 2021

Nezacali ste nosit nove oblecenie? Mate vsetko bavlnene?

ctrl
12. apr 2021

Lovela môže byt takisto príčina napíšte mi na IP
poradím Vám čo treba spraviť .

ctrl
12. apr 2021

Pozor Lovela je hypolalergenna ale to neznamená že je antialergicka . Antialergické je niečo čo pôsobí proti alergií.(tabletky kvapky), hypoalergenny znameta že má len zníženy obsah látok ktoré môžu alergiu vyvolávať. Takze hypoalergenne zlozenie pracích prostriedkov a avivazi rozhodne nie je antialergické. Obsahujú hodné zložiek , alergiu môže sposobyt i jedna jediná zložka , nápis mi na IP prvá a veľmi dolezita vec je vyčistit pracku ako a čím ti napíšem podrobnejsie určite nie octom to nepomáha akurát si časom môžeš zničiť tesnenie . A budes prekvapená čo všetko z pracky vychádza a v tom bohužiaľ sa perie prádlo 🙁 Ja to čistenie mám zá sebou a tiež som neverila tomu aký hnus mi ide t pracky.

babyttcirl
12. apr 2021

Moj bol total vysypaný pred mesiacom - tiez 4tt. Ja som dostala od koznej ichtanolovu mast na tie vyrazky , cicalfate od la roche posay do kúpeľa a kyselina mliecna 0.5% s belobazou na cele telo natrieť po kúpeli. Uz nema ani jednu vyrazku - len stale seboreu. Ale to je ešte ina story 🙂