Ahojte baby mám 4 týždňove bábätko a včera sa mi vysypala po brušku ručickach a krku dnes som s ňou bola na pohotovosti dali nám fenistil kvapky. Nekojim ju dávame sunar HA 1 myslite ze s čoho sa mohla vyhadzat ? Olejcekujem ju avirilom od dnes budem kúpať už len v čistej vode. Ďakujem za odpovede
Čo používaš na pranie?
Keď bol môj syn bábätko, natrela som ho olivovým olejčekom a tiež sa z toho celý vysypal. A veru trvalo dlho,kým mu to zmizlo. Pomohol mu až nejaký robený krém z lekárne, názov sibyz nepamätám
@ctrl používam gel lovelu
Nezacali ste nosit nove oblecenie? Mate vsetko bavlnene?
Lovela môže byt takisto príčina napíšte mi na IP
poradím Vám čo treba spraviť .
Pozor Lovela je hypolalergenna ale to neznamená že je antialergicka . Antialergické je niečo čo pôsobí proti alergií.(tabletky kvapky), hypoalergenny znameta že má len zníženy obsah látok ktoré môžu alergiu vyvolávať. Takze hypoalergenne zlozenie pracích prostriedkov a avivazi rozhodne nie je antialergické. Obsahujú hodné zložiek , alergiu môže sposobyt i jedna jediná zložka , nápis mi na IP prvá a veľmi dolezita vec je vyčistit pracku ako a čím ti napíšem podrobnejsie určite nie octom to nepomáha akurát si časom môžeš zničiť tesnenie . A budes prekvapená čo všetko z pracky vychádza a v tom bohužiaľ sa perie prádlo 🙁 Ja to čistenie mám zá sebou a tiež som neverila tomu aký hnus mi ide t pracky.
Moj bol total vysypaný pred mesiacom - tiez 4tt. Ja som dostala od koznej ichtanolovu mast na tie vyrazky , cicalfate od la roche posay do kúpeľa a kyselina mliecna 0.5% s belobazou na cele telo natrieť po kúpeli. Uz nema ani jednu vyrazku - len stale seboreu. Ale to je ešte ina story 🙂
Neolejcekuj ju. Mize jej to upchával pokožku. Ak ju má suchu, kúp jej napr balneum, ktoré sa dáva do vody na kúpanie a pekne premasti pokožku
Ak má zdravú kozu, olej nepotrebuje