Dobry den, prosim o radu. mala sa mi zo vcera na dnesok takto vysypala. Vecer mala iba v zahyboch na ruckach troska cervene, natrela som infadolan a teraz to ma taketo. Kojim ju, ma o tyzden 5 mesiacov. Zajtra volam doktorke a idem s nou na kozne, len ci niekto nevie poradit z coho by to mohlo byt a co to vlastne je 😔
@janage ma to taky suchsi povrch preto som myslela, ze infadolan bude lepsi, nevysusi jej to sudocreme moc?
@janage Dobrý deň naša dcérka má 20mesiacov a má to tiež také isté no ona to má na pravej ruke na lakťi.Dneska to má 5 deň.Boli sme stým u obvodnej no ona nám moc nevedela poradiť jej vyjadrenie k tomu bolo že je to buď nejaká alergická reakcia alebo ekzém že to máme sledovať a zatiaľ natierať sudocremom.No sudocrem nepomáha má to také isté ale aspoň sa jej to nešíri ďalej.No keď že nám doktorka moc neporadia tak som Googlila že čo to môže byť čítala som kadejaké fóra najprv sme si mysleli že to je žihľavka no skôr sa to podobá na Apec Syndróm.Skuste si pozrieť fotky že čo je to Apec.Ja som o tom čítala že zvyčajne sa to prejavuje u detí 1-4rokov že ani kožný lekári nevedia presne z čoho to majú deti ale že to nieje dobre natierať mastičkamy že stačí len imazol krempastou natierať aby sa to nerozširovalo ďalej.A ešte tam písala Fenistil kvapky no tie sú na predpis.A tiež malej kúpime nejaké probiotiká a budeme to sledovať keby sa to rozširovalo ďalej tak ideme ku kožnej no tam určite zoberú krv a pošlú aj k alergologovi tak že tak.Ale tento Apec syndróm by mal trvať 4 až 6 týždňov a potom by to malo samo od seba zmiznúť aspoň tak som čítala.Dufam že som vám aspoň niečom pomohla☺️
@patulieenka ospravedlňujem sa chcela som to napísať vám no moc sa tu na Koníkovi nevyznám 🙄
@patulieenka infadolan je mastný daj radšej tenkú vrstvu sudokremu, mal by to skľudniť a nič ním nepokazíš. Určite smer dr.