Ahojte, syn Vcera večer ešte nemal nič a ráno takyto vysev takmer na celom tele, nesvrbi, neboli, nejedol nič nové, syn bez teploty či iných príznakov.. celý deň rovnako bez zmeny, teraz večer sme mu dali fenistil a uvidíme čo zajtra, neviem či by nám na pohotovosti pomohli, nemali ste niekto niečo podobné ? 🙏
@nikpa čo ja viem tam zjedol len kukuricu prvý x (nikdy nechcem ochutnať až teraz) ale podľa mňa to z nej byť nemôže.. čo má ešte napadlo , že vo štvrtok sme boli na koznom a dávali mu tekutý dusík a ja večer na (bradavicu) kyselinu salycilovu, ale žeby mal na to reakciu a objavila sa až po 24 hodinách? Teraz ešte spí tak uvidím keď vstane či nejaká zmena..
@suzanah181 ak to nesvrbi, neboli a je bez teploty, na pohotovosti nemáte čo robiť. Skôr tam ešte niečo nové chytíte. Aj tak by vám nič iné ako fenistil nedali. Syn mal takmer totožné vyrážky po černiciach. Fotku mam v starom telefóne, škoda. Si si istá, že 6 ročný si nemohol dat do úst niečo o čom nevieš? Stačí kúsok. Môj malý vtedy zjedol tých černic za jeho malú hrsť, mal vtedy ani nie 2 roky.