Ahojte. Malej(13 mesiacov)sa uz treti mesiac tvoria taketo vyrazky, vacsinou na nozickach..natierala som jej ich tekutym pudrom, po par dnoch zmizli, ale potom sa vytvorili dalsie. Boli sme u koznej, ta nam dala Aerius sirup a protizapalovy krem, zatial ho berie iba tyzden a ze vraj sa ma dlhodobo. Aj sa to prestalo tvorit a dnes takyto vysyp. Uz som z toho zufala, z coho sa to moze tvorit. Nestretli ste sa s tym niektora?
@monika3008 mojej dcere sa to robievalo na predkoleniach. Imunolog nam povedal, ze je to imunologicka reakcia, ked dieta s niecim vnutri bojuje. A ked som si to odsledovala, tak vzdy alebo po nieco vypuklo. Odkedy sme dali dokopy imunitu, nemala to
@evitka83 my to mame od oktobra, najprv pediatriacka povedala ze su to stipance, ale tvorilo sa to dalej..skusala som nedavat pancusky, iba leginy a teplacky ked sme isli von, tri dni sa netvorili a potom znovu..a vcera to bol extrem, takto sa este nevyhadzala..a chora nebyva, tak neviem :(
Skus ichtiol mast
@monika3008 dobry den, prisli ste na to co to je ? Moj syn ma tiez taketo.
Neviem či je to úplne presne toto, ale kamoškin syn to má po celom tele a jemu zistili že nemôže jesť nič červené. A nie len umelé, ale aj prírodné červené farbivo mu robí veľmi zle. Po Tom čo ho skoro úplne vysadili nastalo zlepšenie. Asi by som išla na alergo tiež.