Ahojte maminky, máte niektorá skúsenosť s takýmto vysypom u detí. Syn má 2 roky a toto sa nám objavilo na stehienkach a ručičkách. Niekedy je to menej viditeľné inokedy viac. K lekárke ideme budúci týždeň ale aj tak ma zaujíma Váš názor a čo ste na to používali. Ďakujem...
@bmiroslava ja mam toto od detstva a mávam tak alergiu na slniečko - najmä prvé a také silnejšie +keď sa to spojí s potom je to katastrofa, hlavne neskrabat natierať obyčajným krémom ktorý obsahuje panthenol (najlepšie za chladený spolu s aloe vera) a používať vysoký uv faktor. Ak nepomôže tak treba navštíviť pre istotu kožného doktora
@bmiroslava a tymto istym bojujeme teraz mi dali nam fucidin h ale akosi nezabera. Som s toho zufala .
@bmiroslava takto to zacalo ako mate vy na fotke uz dozrievaju hore vysie foto
@kusika skúste datzachladit kremik s čistým panthenolom - primiesajte doň aloe vera, skúste aj kúpeľ z fialovej vodičky a morskej soli a používajte najsilnejší uv. Ono keď už raz ta vyrážka je vie sa to šíriť aj zakryté pokiaľ sa poti. Ak by to mokvalo skúste dat na to púder. Co mne pomáha ako prevencia je veľa veľa mrkvy a silný opaľovací krém 🙂 dajte vedieť ako to pôjde ci sa niečo zlepšuje. Ono je to hrozne keď to svrbí a také malinke to musí byť hrúza. Držím palce 🙂
Ja práve kvôli tomu kupujem len overenú kozmetiku, neparfumovanu, nakoľko ja sama mam problém s citlivou pokožkou ale s takým niečím som sa nestretla... Potničky to určite nie sú... ako tu píšete mam pocit, že to bude alergia slnko alebo trávu... Vyskúšame ten krém a ružový kúpeľ, možno sa to upraví...
@kusika dosť sa mi to podobá, len mi to nemáme v takej miere, držím palce, nech sa Vám to čím skôr upraví
@bmiroslava 😇😘 dakujem pekne
Môžu to byť aj potničky keď sa spotil