Kočky stretli ste sa už s takýmto výsypom? Malý má 22 mesiacov, momentálne berie na zápal priedušiek atb od utorku. Vysypal sa až v piatok. Môže to mať z liekov? Ďakujem
To bude z liekov. Ak máš, daj mu polku ditiadenu.
Ten sirup veľmi nepoznám. Zodac je tiež na alergie, takže ten by prípadne byť mohol. Skús si zavolať do lekárne, tam ti poradia asi lepšie.
@katkasofi preto sa pytam za tu teplotu, lebo casto sa stava (mam potvrdene mojou dr.), ze dieta ma casto teplotu, ktora trva 2-3 dni, po ktorych sa dietatu vyhodia drobne vyrazky a teplota pominie, dr. zvyknu casto naordinovat ATB a myslia si ze je to angina.... neviem, ci je to vas pripad, tak len pre istotu, som to uviedla, jedna sa o tzv. siestu chorobu
@nanka3 no my sme mali v decembri šarlach, potom po ani nie týždeň nato zápal priedušiek a teraz vraj tiež zápal priedušiek...
Náš malý mával teploty zo zúbkov. A riadne teda, aj hnačky.... Môže to byt zo zúbkov kľudne.... A mala kde chytiť šiestu chorobu? Lebo náš viem kde to asi chytil, aj ten sprostý šarlach!!! Ten neprajem nikomu fakt
@katkasofi chudacik, tak nech cim skor vyzdravie, nastastie deti sa z chorob zvyknu dostat skor ako dospely clovek. Takze myslis, ze by to mohli byt zubky? bo vsetci mi vravia, ze je to vysoka teplota na zuby, ale nikto u nas nebol, cize nemala to od koho chytit, a my s muzom sme zdravi..... uz 2 tyzdne mi poriadne neje, prikrmy vobec nechce, a mliecko len vtedy, ked ju kojenim uspavam a v noci sa napapa, ale cez den je to bieda... 😒
@katkasofi vazne??? fuha, tak to ste sa dost vytrapili.... ja som kupila dentinox, ale vobec mi nedovoli strcit moj prst do pusy....akonahle sa priblizim prstom, tak zatvori pusu a nie, a nie ju otvorit a ked ju aj otvori, tak sa neviem dostat pod jazyk, cize gel mi zlyze a je po natierani 😠
@katkasofi moze