Stretli ste sa s tým? Moj syn má 9 rokov a dneska nám volali zo školy, že mu je zle takmer odpadol, predkolapsový stav. Hneď sme isli k mudr, a tá mu zistila vysoký tlak mal 129/80. 😒 Máme isť na kardiologiu
@cherry1981 ten tlak mu možno vyskočil,aj ak sa zľakol...ja som v základnej mala stále 140/90 a teraz mám v pohode..nebola som na nijakom vyšetreni...už mi vyskočí,len ked mi ho idú u nejakého mudr. odmerať..že vraj strach z bielých plášťou 😅...ináč Ti verím,že si sa zľakla
@ematko29
@miskakyska No ja mu teraz musim merat a stale ma tych 120-130/70-80. Takze uvidime a v pondelok musim k doktorke ide o to, ze sa v poslednej dobe velmi poti az z neho leje pot a uz druhy krat mal kolapsovy stav. Vdaka snad to je len chvilkova zalezitost a ako prisla tak aj odide 😔
@cherry1981 viac sa potí..a ak má málo tekutín,nemohol byť dehydrovaný?..však Vaša mudr Vám povie čo a ako...držím palce 🙂
@miskakyska Nie predtym ako ide do skoly ranajkuje a pije cajik a do skoly nosi pol litrovu termosku s cajikom takze pil urcite, ale dakujem uvidime co a ako, ale snazim sa mysliet pozitivne 🙂
@cherry1981 držím prsty nech to čím skôr prejde
@cherry1981 a nieje tucnejsi? alebo nemava zapchu? ja som mala na zakladnej vysoky tlak aj sedimentaciu v krvy niekolko rokov, nevedeli prist na to, ze od coho a potom, ze nekakam tak casto ako by som mala... ako sme zacali riesit travenie moj stav a aj tlak sa zlepsil...
@cherry1981 a ine priznaky, napr zvysena unava? poti sa cez den ci je to viac viazane - napr. na noc? Krvny obraz bol v poriaDKU? rozhodne trba ist na kardio -- echo srdca, + ine vysetrenia podla rozboru krvi
@cherry1981 moja sestra ako 12ročná mala vysoky tlak,teraz už neviem prečo a aký,viem len,že bola v nemocnici,upravilo sa to apotom prešlo.asi som ti nepomohla vvelmi,lale sestra už má 33rokov avôbec nemá problémy stlakom