Vysoké teploty u 4-ročnej

31. júl 2022

Ahojte mamičky moja 4 ročná dcérka začala mať od včera vysoké teploty ktoré pretrvávali celú noc .zrážali sme..okrem toho má akoby upchatý nostek a sem tam pár krát zákasle..keď sa jej opýtam čo ju boli povie že nič .o čo by mohlo ísť..?

gertrudaosem
31. júl 2022

O teplotu, kašeľ a sopel

vikes
31. júl 2022

Zápal močových ciest.

iwesska
31. júl 2022

O Covid.

nevenka
31. júl 2022

S teplotou treba vyckat cca 3 dni, chorobu treba casto nechat vyzriet akoby, lebo dalsie priznaky sa mozu ukazat neskor. Nas drobec mal posledny raz 6-tu chorobu. Ale mal teploty, ze nesli zrazit, stupali k 40 uz po 3 hodinach po zvysenej davke lieku od teploty, cele 2 dni, na treti sa to zacalo lamat a na stvrty sa vyhadzal. Mal aj mierne upchaty nos, trochu soplik a nasledne ho parkrat prehnalo a vysyp na telicku a potom koniec.
Ale moze to byt klasicka viroza. Mam zasadu, ze cakam cca 2-3 dni, co z toho bude, to mi aj doktorka poradila, ak by teploty neustupovali, ideme na vysetrenie, vacsinou vezme CRP, u nas to byva skoro vzdy viroza, ktoru liecime symptomaticky.

zuzkaa1991
31. júl 2022

Aka je vysoká teplota je aka podla vas??
Moja 4r mala koncom juna 5dni teploty kaslala hrozne a to teploty nemava takze som bola na crp po 3dnoch na pohotovosti potom dalsie dva dni 5den ja crp u obvodnej aj tam mala crp neg takze nedala nic ....az na druhy alebo treti den treba ist na crp ci ma nejaky zapal kedze skor neukaze

jjanulienka
31. júl 2022

Teraz sú všelijaké virózy treba len zrážať teploty a nech veľa pije. Ak budú teploty dlhšie ako 3 dni a test na kovid negatívny chod s ňou k lekárke nech jej urobi crp test. Davaj jej zvýšené dávky vitamínu C.
Skore udzravenie prajem ☺️☘️

ankare
31. júl 2022

Takto sa často prejavuje kovid u detí. Skoré uzdravenie!

zuzkaa1991
31. júl 2022

@ankare tak ja som testovala malu a nemala covid tiez sme boli chori s muzom kazdy z nas 2tyzdne rozdiel kasel hrudnik a nemali sme covid ..... moja mala v zime bez priznakov covid len hlava ju bolela jeden dva dni....je taky virus co primonina koronu a nie je to