Vysoké teploty po dvoch antibiotikách

julischkaaa
30. nov 2022

Ahojte, nezvyknem sem pisat ale zacinam byt zufala..2 a pol r.syn ma za sebou 2tyzdne s 2 antibiotikami kedze pri prvych vyteroch bol pneumokok aj nostek aj hrdlo, crp 77. Pri druhych crp 44, z vyterov vysiel heamophilus aj v nose aj hrdle. Druhe antibiotika boli nasadene, pretoze maly mal doobeda stale 38,5. Od druhych antibiotik sa zacal zlepsovat, nadcha ustupovala a teploty tiez, v noci uz nekaslal. V nedelu mal poslednu davku. Od utorka, vcerajska, ma teploty 38 +, zlty husty soplik rano ktory prejde do tecuceho v priebehu dna, konvickujeme nonstop. Momentalne mal 39. Ocka cervene, vyzera uplne ko. V ut mi sestricka povedala, ze neexistuje aby mal opat teploty po 2antb. A ma! Kasel tiez z tych soplov..stretol aa s tym niekto? Berieme rybi tuk, Cecko, paralen/nurofen od teploty, morska voda do nosa a probiotika.

tenerifka
30. nov 2022

@julischkaaa co ste robili v nedelu, pondelok a vcera? Boli ste niekde, alebo bol niekto u vas? ATB mu mohli oslabit organizmus voci virusom a kludne mohol nejaky lapit

julischkaaa
autor
30. nov 2022

@tenerifka boli sme v sobotu v obchode a v nedelu v meste trosku takze je dost mozne, ze tam nieco lapil :(

tenerifka
30. nov 2022

@julischkaaa takze je dost mozne, ze u neho prebieha viroza, ktora s predchadzajucimi atb nema nic spolocne

julischkaaa
autor
30. nov 2022

@tenerifka tiez mam ten pocit, ze asi to tak bude :/

zabka79
2. dec 2022

@julischkaaa syn ked mal 4 roky mal mesiac teploty. Bral 24 dni antibiotika . Aj po dobrati antb.teplota. dr spravila krvne testy. Vysla mu mykoplazma /podobne ako chlamydie/ po prelieceni sme isli na imuno kde bral imunor,potom bolo vsetko ok.

julischkaaa
autor
2. dec 2022

@zabka79 vdaka 🙂 nam prestal teraz teplotovat a vyhadzal sa..siestu chorobu uz mal, ta to nie je..vyzera to na osypky a kedze je ockovany tak priebeh je mierny. Nuz uvidime ale clovek je uz bezradny miestami..

zabka79
3. dec 2022

@julischkaaa s detmi je to tak treba vydrzat.