Rada by som sa spýtala, že nemáte skúsenosť s opakujúcimi sa horúčkami. Dcera 7,5r mala v decembri chrípku. Vysoké horúčky 7 dni. Od nedele ma opäť horúčky, neviete čo to je za pliagu? Stretli ste sa s tým? Vopred ďakujem za rady. PS: dr som volala, máme podávať tekutiny a znižovať horúčky, ale však tento postup už poznám…
@nikasekese horucky 7 dni a lekar co na to? Robila si jej Ag test kombinovany (covid, chripka A/B)? Ak by bol negat, ziadala by som CRP.
@nikasekese boli ste na crp??ja hned chodím ak ma 2dni teploty na crp a podla toho nasadi lieky....mali sme v januári chripku prvýkrát v živote mala aspoň ze jeden den 39.5 inac 38.5 alebo zvysnu teplotu.....cca týždeň
@nikasekese Normalne druhykrat ochorela. V decembri sa sirila prave chripka s dlhotrvajucimi horuckami. Teraz co pocuvam v okoli tak covid a este jedna vec s teplotami, moze byt ze tiez chripka, ale iny typ.
@nikasekese obe moje deti mali podobne v rovnaky cas 7 dni 40tky, a obom prestala zaberat jedna latka proti znizovaniu. Maly 2 rocny mal mononukleozu, kde ju dostal netusim lebo nie je v skolke. Starsi mal pozitivnu masivme moraxellu v hrdle. Obaja bez kasla, sopla. Iba horucky. Tazko povedat co ma vasa dcerka, lebo je toho vo vzduchu viac nez dost. V mojom okoli v BA je aj vlna šarlachu. Odporucala by som ist k doktorke aby spravila vyter z nosa a hrdla. Nemusi ist za kazdu cenu o virus. Tak ako v pripade mojich kde musela nasadit antibiotika
@nikasekese moja mala cez vianoce tiez vysoke gorucky 5dni cez 39, doma sme zbozovali po odzneni zacal kasel tak sme slu k doktorke dostala atb...je As doma chora....v noci zas dostal horucku syn este stale ju ma lezi v posteli
@nikasekese my sme take nedavno prekonali so 4 rocnou, skoro 5 dni vysoke teploty hlavne v noci,do toho kasel a silna nadcha.virus zo skolky,nasadila ATB. Ale veru skoro 3 tyzdne trvalo celkove zotavenie
Moj syn ma PFAPA sydrom a horucky su 1x do tyzdna od novembra..co za posledny polrok je to najhorsie obdobie za posledne 3roky.....ale ak nahodou mu prednison nezaberie a horucky pokracuju,tak idem na 3,den k lekarke a robi mu stale CRP a ked su vysoke horucky vzdy mu crp vyskoci nad 100 a je tam zapal... chod k lekarke ak neprejdu horucky ,nech urobi crp...mesiac dozadu sme prekonali pravostranny zapal pluc bez priznakov iba vysoke horucky ...lekarka nas poslala na rengen a boom zapal pluc...nehovorim,ze je to tvoj pripad,ale vysoke horucky nieco naznacuju...
@nikasekese asi dostala dalsiu virozu... ved ked bola chora v decembri a teraz je marec, ta ista chripka to nebude. Ani by som to nenazvala opakujuce sa horucky... Skus podporit imunitu, ak byva chora moc casto, pripadne skusit imunologiu.