Vysoká teplota - veľmi horúca hlavička

rea92
24. jún 2013

Dobrý deň. Maminky, prosím Vás o pomoc. Môj 16 mesačný syn bol v stredu 19.6. očkovaný na ovčie kiahne. Všetko bolo v poriadku, prvé dni nemal ani zvýšenú teplotu z očkovania, avšak včera večer (nedeľa) dostal teplotu nad 38 stupňov. Ide mi však o to, že má stále veľmi horúcu hlavičku, ale aj dlane rúk a nožičky. Hlavičku má horúcu dokonca aj keď mu teplota klesne. Neviem si to vysvetliť. Čo to môže byť? Stretli Ste sa už niektorá z niečím podobným? Za každú radu a pomoc vopred ďakujem.

katieg85
24. jún 2013

@rea92 ked uz horucku nema tak to je v poriadku len mu je mozno teplo,ja ked idem z malym von tiez je teply,male deti sa skvor nahreju od tepla nez dospeli.viac tekutin.

ejka0812
24. jún 2013

No,aj my sme takyto teply a tioez som bola v strese,ale je im len moc teplo,hlavne tieto dni.Tekutiny,tekutiny... 😉 a to mame skoro 3 rocky,aj som davala vecer studene obklandymy na cielko,nech sa trosku schladi,aby mi nedostal horucku,pretoze mame sklon k febrilnym krcom a mam strach z dovolenky pri mori co bude a z tych teplot ☹

andrejka1974
24. jún 2013

ja som sa zasa stretla s tim , ze malej horela hlavicka a nozky studene aj rucky ako lad , a lekarka ze su slabsie prekrvene a treba masirovat , neboj sa prejde to , skus odmerat teplotku a hlavka moze byt aj prehriata , a musi vela pit