Vysoká chorobnosť škôlkara

cibiother
3. mar 2017

Baby viem, ze vlastne bezna realita toto,ale kolko vlastne priblizne trva take to: "tri dni v skolke a dva tyzdne doma chory" obdobie???Viem,ze je to aj individualne,ale potrebujem vidiet svetlo na konci tunela...to este aj maj,jun mam cakat to iste???dik vsetkym,co ste si tym presli a mate skusenost, za odpovede😉

adkoalauri
3. mar 2017

U nás to bolo pol až trištvrte roka u staršieho syna, mladšiemu domov všetko doniesol a teraz (mladší) nastúpil v septembri do škôlky a nebol ani jeden deň doma.. (klop-klop). Ale na druhej strane bral aj ribomunyl pol roka.

meluela
3. mar 2017

@cibiother my sme to 2x vzdali a ostal doma, 3 pokus az po 5r, tentoraz sme vydrzali, ale sme vskuse chori vsetci vratane babatka a to je na liekoch od imuno (odvtedy trosicku lepsie, resp. aspon priebeh je lahsi a rychlejsie vyzdravie)

nuska
3. mar 2017

Z vlastnej skusenosti odporucam prevenciu prirodnymi prostriedkami. Nam pomaha aloe vera gel, propolisove veci, cinske huby, bylinkove caje na imunitu najma z takej kamennej ruze, vitamin C, zinok, koncentraty z ovocia ktore rozrabam ako dzus. Aloe vera davam stale. Ostatne veci prestriedavam. Ak je choroba zvysim C, zinok. A pridam colostrum. To je u nas top. Tekute. Tabletky striedam s inymi vecami. Tie tabletky su aj teraz v akcii tak hned si aj zopar objednam do rezervy a mladsiemu perlicky. Ak by niekto chcel objednam tiez, pripadne dam blizsie info aj o ostatnych veciach.

susanne6
3. mar 2017

starši syn nastupil do mš ako 2,5 ročný a ten prvý rok to bolo mesiac chodil potom mrodka...takmer celý rok a další rok to už bolo oveľa lepšie. Mladší chodí už viac ako rok do mš (nastupil ani nie 2 ročný) a marodoval asi 2-3x aj to väčšinou len sople a tak ostal doma pre istotu.. Takže je to individuálne. Aj ked ja osobne si myslím, že je to aj tým, že starší je hrozne prieberčivý v jedle a nezje žiadne ovocie (až na kusok jablka sem-tam) ani zeleninu...jedine vypije odšťavené. A ten mladší je všetko zaradom. tak neviem...a beru imunoglukán :

siska53
3. mar 2017

@cibiother vacsinou hovoria,ze cca prvy sk.rok.
Nasi sice az taki chorlavi neboli,ak nepocitam 9m.u maleho po vybere nosnej mandle, ked mal 5r.
No chorlavi a dost sme my dospeli..
Nepomahlo ani preliecenie ribomunylom,ani imunoglukan..
Dali sme sa na oleje - silice: inhalacia,potieranie, v odpoeucanych aj uzivane. A je lepsie. Omnoho..Klop-klop.

ellca123
3. mar 2017

dcera mavala opakovane horucky 3 dnove raz za mesiac,pravidelne ako horucky prisli ,tak odisli

navstivte imunologa,brali sme lieky a od vtedy neme problem