Dobrý vecer chcela by som sa spýtať dcére brali krv pred týždňom dnes nám volala pani doktorka obvodná že mala zle výsledky veľmi zle podotkla ale že bližšie povedať nevie že treba ísť na neurologiu a infekčné dcéra ma 11 eokov mala dávnejšie potvrdenu boleriu nasadila sa liečba boleria klesla o niečo ale stále je vyššia ako by mala byt poslala nám aj výsledky z krvi sme bezradný a veľmi sa bojíme čoby to mohlo spôsobovať vraj boleria nie po mesiaci sa jej krvný obraz zhoršil 10x násobne :( neviete mi niekto z týchto výsledkov povedať niečo viac ? Kým sa dozvieme odpoved u lekárov čakáme na objednanie ďakujem :(
11 kreatinkináza je zanedbatelné zvýšenie, to o žiadnej svalovej dystrofii ani inej neurologickej chorobe nehovorí. Neurologické vyšetrenie kvôli takejto hodnote je zbytočné. Keby to bola hodnota 200, či 600 nepoviem, ale takto vás neurolog prakticky len vysmeje...
@laurina23 v krvnom obraze tam nevidím nič strašné, ale zas nie som dr. Odfotila si ho celý? Ukľudni sa, ja mám skúsenosť s obvodnou Dr, že liečila syna dvojkombináciou ATB a stále mal zlé výsledky, tak nás poslala na infekčné. Až tam nás doktor upokojil, že tie antibiotiká bral syn úplne zbytočné, výsledky sa postupne upravovali aj bez liečby, chcelo to len čas.