Ahojte, chcem sa spýtať či vaši pediatri po prekonaní covidu skontrolovali vaše deti. Chcela som,aby doktorka aspoň popocuvala syna po prekonaní covidu už aj s negatívnym testom a po viac ako 5 dňovej karanténe,pretože dosť kaslal a odmietla to.
@dzulli1980 toto by som aj ja chcela vedieť, ja som taka hlupana v tomto a potom si akurát tak zurim a nervacim sama pre seba 🤦♀️
ved preto ludia koncia na ventilacii, lebo nikto nelieci, kazdy lekar si len odskrtne ze ste v karantene a potom sa na vas vy...rie. Je to podla mna riadene zhora, aby vela ludi koncilo na ventilacii aby mali dovod nanutit ockovanie a to som ockovana a zacina sa mi to hnusit
Ano,obidvaja synovia boli vysetreni po Covide ...mladsi 3rocny hned ako chytiL Covidak ,tak ho chcela hned vidiet ohladom dychania,kedze kasel bol dost silny a rovno nas este poslala na PRC testy s listkom...takze nasa pediatricka je isto starostliva..jedna z mala mozem povedat..
@alenamihal wau, klobúk dole pred takou super doktorkou...u nás ordinovanie cez telefón väčšiu časť roka
@dievcatko8 to ano a este kazdy piatok osetruje len covidove deti ... to kolko ludi umrelo je chyba iba lekarov....moju svagrinu poslal lekar do prdele cez telefon,ze ma covid..ze nech neotravuje s Covidom..takze takyto lekari nemaju co robit v ambulancii !!! zaklad,ze beru kazdy mesiac prachy brrrr
Nie nevysetril nas. Ani som to nepovazovala za potrebne. Idem k lekarovi,ked naozaj potrebujem. Nepojdem s dietatom na kontrolu, ked viem, ze este 2 tyzdne moze dokasliavat. Isla by som iba pri zhorsenom stave. Neviem si predstavit, keby vsetkych kovidov mali pre istou kontrolovat. Ak ma tvoj maly zhorseny stav, tak sa stazuj. Ak nema nic hrozne, co chces riezit? Ved aj po obycajnej viroze mi decko kasle 2-3 tyzdne.
@katulienkax Presne to povedal jeden taliansky lekár ( fakt si nespomínam na jeho meno), že preto im tam toľko ľudí umreli, lebo ich žiadny lekár nevidel.A keď už sa im dostalo pomoci, bolo už neskoro.
A to ešte spomenul, že za smiešne peniaze úplne ľahko dostupných liekov , mohli byť tí ľudia vyliečení.
@dievcatko8 no zrejme ju odrádza ťa 5dňová karanténa, keďže ja a všetci doma boli ešte na 9.dEň pozitivni
@stanulienkat pred covidom keď bol chorý sme chodili aj pri obyčajnej viróze na kontrolu, takže keď prekonal covid tak by sa tiež hodila kontrola
@mooonika1975 inak presne to ma napadlo
Tak je povedz, že dáš podnet na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou pre zanedbanie starostlivosti ... neexistuje, aby mi dieťa takto odmietla vyšetriť ... ja som ale "tvrdá papuľa", po svojich skúsenostiach s MUDr. sa len tak odbiť nenechám.
@dievcatko8