Milé mamičky boli ste niektorá na vyšetrenie v Lubochni s deťmi ? Ako ste boli spokojné. Ďakujem za každú radu skúsenosť ...
My sme boli kvôli nízkemu vzrastu,boli sme keď mala 9rokov.Ak ideš k dr. na vyšetrenie najskôr zoberie sestrička krv a potom sa čaká na doktorku
A koľko ste boli hospitalizovany? Aké všetky vyšetrenia vám robili?
@damijanka Boli sme tam 11 dní zisťovali jej rastový hormón 4 dní spánkový(2 hodiny od zaspatia ) a potom nejaký test keď jej pichli glukózu a po 15 min.jej odoberali krv.Mali jej robiť ešte nejaký,že by jej znížili tlak alebo niečo na ten spôsob ,ale ten som odmietla keď jej nezistili nedostatok rastového hormónu.A kvôli čomu idete?
My na diabetilogiu s malým 3 ročným a neviem čo to obnáša
No určite ráno krv a potom sestrička vysvetlí držím palce nech dobre pochodíte😉Ale sú tam veľmi príjemný všetci takže bez obáv👍
Teda asi je nutná tá hospitalizácia ja som objednana tiež
Neboj zvládnete a je tam taký volný režim mohli sme chodiť na prechádzky na nákup do blízkeho obchodu.Neboli sme tam zavretý ako v normálnej nemocke.
@ damijanka my sme boli 11 dní
A nebolo vám dlho ? A malej?
Ani nie boli tam aj iné maminky našli sme si tam kamarátky aj ja aj malá😀A ona chodila doobeda do školy poobede do družiny tak jej to prešlo a ja som mala trošku volno.Tam som sa naučila aj háčkovať od jednej kamošky.
Boli tam 4-5 posteľové izby,ale presťahovali to o poschodie vyššie tak tam neviem ako tam je.My sme boli ešte na prízemí,minulý rok sme boli na kontrolu práve tam dačo prerábali.Tento rok sa chystáme na jeseň tak uvidíme či tam dačo pomenili😉
@damijanka Ahoj, my ideme teraz 3krát do Lubochne so synom na dia. Ráno prídete, sestrička vezme krv a potom k pani dr. Aspoň to tak funguje pri tej čo sme my, neviem či všetky dr. majú ten istý postup. Na prvej kontrole nám tiež odporučila hospitalizáciu. Ale ja kojím malého takže som nemohla ísť - nechcem ho odstaviť. A manžel chodí do práce - to by síce nebol problém, ale všetko okolo stravy malého riešim ja, ja som s nimi stále doma, takže chcem to absolvovať a učiť sa ja to s ním. Od manžela by som to mala tak ako keď sa učím z kníh. Tak keď dokojím chcela by som ísť s ním na ten pobyt.
@monikasl ahoj, dcérku 12 r.mám s hormonálnou poruchou, obezitou, je ZTP so sprievodcom . Nemáte náhodou info, ak by som chcela byť s ňou ubytovaná, či môžem so sebou zobrať aj dvojročné kojene dieťa? Ak by som si zaplatila nadštandard? Hospitalizácia vždy trvá len 11 dní? Nejaké fotky niekto nemáte, že ako to tam je porobene? Veľmi mi pomôžete, moc dakujem
Ja chodím s dcérou do lubochne aj hospitalizovaná som tam s nou bola pred 2 rokmi za mna spokojnosť.Pýtaj sa ak chceš konkretne niečo vedieť ak viem odpoviem
😉