Vyšetrenie s deťmi v Ľubochni

damijanka
2. aug 2017

Milé mamičky boli ste niektorá na vyšetrenie v Lubochni s deťmi ? Ako ste boli spokojné. Ďakujem za každú radu skúsenosť ...

monikasl
2. aug 2017

Ja chodím s dcérou do lubochne aj hospitalizovaná som tam s nou bola pred 2 rokmi za mna spokojnosť.Pýtaj sa ak chceš konkretne niečo vedieť ak viem odpoviem
😉

damijanka
autor
2. aug 2017

@monikasl a ste boli na diabetologii či ? Koľko mala malá rokov keď ste boli a aký je postup pri príjme

monikasl
2. aug 2017

My sme boli kvôli nízkemu vzrastu,boli sme keď mala 9rokov.Ak ideš k dr. na vyšetrenie najskôr zoberie sestrička krv a potom sa čaká na doktorku

damijanka
autor
3. aug 2017

A koľko ste boli hospitalizovany? Aké všetky vyšetrenia vám robili?

monikasl
3. aug 2017

@damijanka Boli sme tam 11 dní zisťovali jej rastový hormón 4 dní spánkový(2 hodiny od zaspatia ) a potom nejaký test keď jej pichli glukózu a po 15 min.jej odoberali krv.Mali jej robiť ešte nejaký,že by jej znížili tlak alebo niečo na ten spôsob ,ale ten som odmietla keď jej nezistili nedostatok rastového hormónu.A kvôli čomu idete?

damijanka
autor
3. aug 2017

My na diabetilogiu s malým 3 ročným a neviem čo to obnáša

monikasl
3. aug 2017

No určite ráno krv a potom sestrička vysvetlí držím palce nech dobre pochodíte😉Ale sú tam veľmi príjemný všetci takže bez obáv👍

damijanka
autor
3. aug 2017

Teda asi je nutná tá hospitalizácia ja som objednana tiež

monikasl
3. aug 2017

Neboj zvládnete a je tam taký volný režim mohli sme chodiť na prechádzky na nákup do blízkeho obchodu.Neboli sme tam zavretý ako v normálnej nemocke.

damijanka
autor
5. aug 2017

@monikasl a ako dlho cca to bude?

monikasl
6. aug 2017

@ damijanka my sme boli 11 dní

damijanka
autor
6. aug 2017

A nebolo vám dlho ? A malej?

monikasl
6. aug 2017

Ani nie boli tam aj iné maminky našli sme si tam kamarátky aj ja aj malá😀A ona chodila doobeda do školy poobede do družiny tak jej to prešlo a ja som mala trošku volno.Tam som sa naučila aj háčkovať od jednej kamošky.

damijanka
autor
11. aug 2017

@monikasl a na izbe koľko ste boli 2,3...?

monikasl
11. aug 2017

Boli tam 4-5 posteľové izby,ale presťahovali to o poschodie vyššie tak tam neviem ako tam je.My sme boli ešte na prízemí,minulý rok sme boli na kontrolu práve tam dačo prerábali.Tento rok sa chystáme na jeseň tak uvidíme či tam dačo pomenili😉

rena107
11. aug 2017

@damijanka Ahoj, my ideme teraz 3krát do Lubochne so synom na dia. Ráno prídete, sestrička vezme krv a potom k pani dr. Aspoň to tak funguje pri tej čo sme my, neviem či všetky dr. majú ten istý postup. Na prvej kontrole nám tiež odporučila hospitalizáciu. Ale ja kojím malého takže som nemohla ísť - nechcem ho odstaviť. A manžel chodí do práce - to by síce nebol problém, ale všetko okolo stravy malého riešim ja, ja som s nimi stále doma, takže chcem to absolvovať a učiť sa ja to s ním. Od manžela by som to mala tak ako keď sa učím z kníh. Tak keď dokojím chcela by som ísť s ním na ten pobyt.

damijanka
autor
13. aug 2017

@rena107 a kedy by ste chceli ísť? Na aké oddelenie chodíte na dia tiež?

damijanka
autor
13. aug 2017

@monikasl na hospitalizáciu idete či vyšetrenie ?

rena107
13. aug 2017

@damijanka Chodíme tam na kontroly. Zatiaľ sme tam neboli hospitalizovaný.

monikasl
13. aug 2017

@damijanka my chodíme raz ročne na kontrolu😉

susanta
12. feb 2018

@monikasl ahoj, nas caka zrejme nieco podobne ako vas. Prosim ta, ten odber po zaspani robili ako? A este kupelne su na izbach? Ci spolocne?

monikasl
14. feb 2018

@susanta áno malo by to byť 3 hodky po zaspaní no moja devucha tam zo stresu nespala vôbec tak boli výsledky nepresné.Keď sme boli my tak boli kúpelne spoločné,ale prerábali tak neviem či ich prirobili.Držím palce nech Vám to dopadne v poriadku

susanta
14. feb 2018

@monikasl no teda, ani nestras s tym spanim. A odber normalne robili asi, ze? Ci cez kanylu? Lebo u nas je to stres hrozny tie odbery 🙈

gabika53
14. feb 2018

@monikasl ahojky, chcem sa opýtať, aj nás toto asi čaká, matky môžu byť s deťmi na izbe?

susanta
14. feb 2018

@gabika53 ano co ja viem. Teda asi podla toho ake je dietatko velke. Kedy idete?

gabika53
14. feb 2018

@susanta ešte musíme dohodnúť termín, jeden nám prepadol kvôli chrípke. Práveže malý má už 11rokov, ale všade chodím s ním, nakoľko naše zdravotníctvo až také super nie je..

susanta
14. feb 2018

@gabika53 toto maju na stranke, tak zrejme je to mozne

adrianna23
13. jan 2019

@monikasl ahoj, dcérku 12 r.mám s hormonálnou poruchou, obezitou, je ZTP so sprievodcom . Nemáte náhodou info, ak by som chcela byť s ňou ubytovaná, či môžem so sebou zobrať aj dvojročné kojene dieťa? Ak by som si zaplatila nadštandard? Hospitalizácia vždy trvá len 11 dní? Nejaké fotky niekto nemáte, že ako to tam je porobene? Veľmi mi pomôžete, moc dakujem