Dcerka (9 -rocna) ma dlhsiu dobu zdurenu uzlinu na krku.. Detsla dr. jej vzala krv, KO ma v poriadku, Toxoplazmoza negat.
Chce ešte aby dcérka absolvovala vys. u krciarky, neviem preco, ale ma tym zneistila.. Vylakala... Nechcela nic konkrétnejšíe povedat, len vraj chce mat všetko teda
vyšetrenia "naporiadku"
Neviete poradiť co sa da vysetrenim u Orl v takomto prípade pripade zistiť??
@xtremme Nemysli hneď na to najhoršie. Syn mal choré mandle a uzlinu na jednej strane mal neustale zväčšenu.Problém pominul až keď sme mandle dali vonku.To bol náš prípad,nevravím že aj vy budete musieť ísť dať hneď vonku mandle. Pediatrička len chce vylučiť,aby vedela že uzlinu nespôsobuju respektive spôsobuju mandle.
Ja sama som onko pacientka a K.O. som mala úplne v poriadku,ani jedna hodnota nebola zvýšená,tak isto aj onko markery som mala v úplnom poriadku.Čiže nie všetko sa dá zistiť na 100% z krvi,ale nemysli hneď na najhoršie,naozaj tá uzlinka mohla vyskočiť z čohokoľvek.Mám s tým bohaté skusenosti pri mojich deťoch.
Linfom
Krčiar vie zistiť či tá uzlina nevznikla z chorých mandlí,alebo či nie je nejaký zápal v ušiach,ale to zvykne byť bolestivé.