ahoj chcem sa spýťať či je tu niekto koho dieťa mala zväčšenu mandlu a išli ste na imunologicke vyšetrenie. malá je od nástupujú do škôlky stale chorá, maximalne čo vydržala bolo 3 tyždne tušim 2 razy. ja som sa tam pýtala, ale ona že ked ukažeme papier od orl, že ma zväčšenú tak povie že vybrať. a ja by som sa tomu radšej vyhla. ona je dosť hystericka a neviem si predstaviť, že by jej davala infuzku a brali krv to ju neudržia. ale ak len jej len to pomože.
a aký sprej vám dala?
to že mi máme aj kašeľ, ona ako nastupila do škôlky začala mávať aj kašeľ dovtedy len sople a to hlavne ked jej išli zuby
no aj naša mala ten aerius ale tak brala ho vždy max 2 tyždne ale ja som nemala dojem že by pomohol moja dycha usta len ked je chorá, a tiež si myslím že rozpráva cez nos a chrape tiež len teraz ked je chorá
@sunny381 nebola zdrava bola asi tyzden po chorobe takze bola este s oslabenou imunitou ale dutiny uz mala ciste a vy ked mate sopel tak aky lebo u nas je ako voda malokedy ho ma husty a farebny to fakt len v pripade ked je ze ozaj chora u nas sa to zacalo ked prekonala zapal pluc to jej rozbilo celu imunitu a vyvrcholenie prislo ked sme si domov vzali steniatko vtedy zacali problemy a od septembra riesime tieto vsetky vysetrenia a chýba nam uz len ta alerkologia
no tak možno to bude alergia na toho psa. my inak tiež sme mali zapaľ pľuc ale bez kašľa len horučky, to mala prvé antibiotika to bolo januári a od septembra nastupila do škôlky. ono mava aj žlté . ale ona ma aj také že iba zapchaty nos, doktorka stale že to si musi zvyknuť na škôlku a až ja som jej povedala že chcem isť na krčne. a teraz ked bola chora mesiac mala len kašeľ a 2 tyždne antibiotika a teraz po 1,5 tyždni zase sopeľ a kašeľ tak som povedala že chcem vyter a imunologicke, tak povedala že to mi povedia hned že to musi isť von,ale ja sa toho bojim
@sunny381 tak Laura prekonala zápal pľúc pred dvomi rokmi a naša decká si to nevšimla akosi vtedy sa z toho dostávala veľmi dlho vyskúšali sme všetko biorezonancie také bylinky hentake nepomohlo nič len som si musela vydupat u lekárky že jednoducho chcem vyšetrenie na krcnom plucnom na alerko tak na mňa pozerala že či chcem dobrovoľné trápiť dieťa vyšetreniami ale ja len jednoducho chcem vedieť prečo má stále sopel ktorý trvá už vyše roka a má ho vkuse či v lete či zime aj ja mám obavu z výberu mandle ale zas nám chrápanie ustúpilo vďaka spreju aj to rozprávanie cez nos mám pocit že je lepšie inak je dosť blbé že ako rodičia musíme nútiť lekárov aby nás počúvali že sa niečo deje
ono mala sopeľ nejakých 10 dni a potom o par dni začali vysoke horučky čo je stale stupali, najprv zastupujuca doktorka že víroza, potom aj na pohotovosti je pichli injekciu na horučku bolo dobre 12 hod potom zase, no a na 3 den u naša urobila crp a že 120, tak hned nemocnica a tam až na 3 den ked robili rontgen pľuc zistili že ma zapal pľuc, inak mala dychanie čiste
nas caka alerkologia zajtra mala ma 5 rokov po častých chorobách kde mala len sopel žiaden kasel teplotu ani nic podobne som to začala riesit vysetrenie na orl ukazalo zväčšenu mandlu ale s tym ze este nie tahat ale dostali sme sprej do nosa na odpuch na kontrolne orl idrme zapar dni tak uvidim ci sa nieco zmenilo absolvovali sme aj pľúcne kde jej robili rontgen a spirometriu ale tam neukazalo nic takze mometalne som sama zvedava ci ta alerkologia nieco ukaze alebo nie v rodine alergika mame a to môjho brata