Ahoj maminky, poprosim o radu. S malou sme boli na pohotovosti, pretoze zo skolky prisla s kaslom a teplotou. Predpisali lieky, poucili, ze vraj to nie je take vazne lahsi zapal dych. ciest. Musime oznamit , ist aj k nasmu detskemu na vysetrenie? Nerada by som s nou stravila hodiny v cakarni pri dalsich chorych, aby neochorela este viac.
vždy po vyšetrení na pohotovosti sa treba hlásiť aj u obvodného, väčšinou do 2-3 dní
Ano ano tak to je veru
@gabika_tkacikova naozaj, a to preco? my sme to nikdy nerobili, iba sme isli rovno na kontrolu, alebo ani to nie, ked na pohotovosti bolo povedane, ze podla stavu....
pokial liecna nasadena na pohotovosti zabrala, nesli sme nikam...je pravda, ze oni zvyknu dat prve atb, to vyjde zvycajne na 5 dni, ked bolo potrebne brat dlhsie, museli sme ist po lieky...ale ak nieco virusove, naco ist k dr. do cakarne po dalsiu chorobu...hlasit u obvodneho sa treba po hospitalizacii, ale po beznom vysetreni na pohotovosti nevidim dovod....
Nám vždy po vyšetrení na pohotovosti povedali, ze sa mame hlásiť u pediatra.
@svetluska4 no ak vas na pohotovosti vysetrili tak museli ti povedat ze treba zajst aj k obvodnemu. Ja ked som bola s malim na pohotovosti kvoli hnacke nebolo to tiez nic vazne ale mal teploti dali nam lieky a povedali ze na kontrolu mame potom uz ist k svojmu obvodnemu. Tak som isla doniesla som jej aj papier teda ze sme boli na pohotovosti s tym a stym a bolo.😄😄