Vyšetrenie na detskej gastroetorológii

zuza12345
18. dec 2012

Ahojte maminky. Môjmu Viktorovi sme s lekárom pred časom zistili alergiu na mlieko, ale aj po diéte má stále problémy s bolesťami brucha a hnačkami tak nás lekár poslal na gastro. Máte niektorá skúsenosti? Kde ste boli spokoný na Kramároch, v Ružinove alebo podunajských Biskupiciach? Ďakujem za vaše rady a názory.

ada32
18. dec 2012

mam skusenosti. Biskupice urcite neodporucam. 😠

srdiecko9
18. dec 2012

@zuza12345 ja idem s dcerou na kramare tak uvidim, ako budem spokojna s vysetrenim. No objednavala som ju v novembri a dali nam termin az na stred januara. A kde v ruzinove je detska gastro ambulanica? Ci myslis tu sukromnu? Lebo tam som volala tiez a ponukli mi termin este neskor..

maznacik007
18. dec 2012

my sme boli na kramaroch na termin sme tiez dost cakali... tam je ale system ze aj ked ta objednaju musim prist skoro rano si pre poradovy listok... my sme prisli pred siedmou a mali sme cislo 2 ordinuju az tak okolo pol deviatej.. takze sme si pockali ale vysetrenie celkom ok... len merali, vazili, brali vela krvi a vysledok nam dosiel postou aj s odporucaniami a musime ist znovu vo februari... boli sme tam v novembri..
ale ako lekarka v pohode...

zuza12345
autor
18. dec 2012

@srdiecko9 Neviem kde je v Ružinove, to mi povedal Lekár že je tam ale nemal kontakt. Na Kramáre ideme v polke februára. Prosím keď budete mať po tom napíš mi. 😉

zuza12345
autor
18. dec 2012

@maznacik007 ďakujem, som rada že viem ako to tam chodí. Povedali mi len pri objednaní že si máme zobrať časenku.

maznacik007
18. dec 2012

@zuza12345 ono najprv ta beru do ambulancie sestry tam odvazia odmeraju, vam zalozia kartu, tim co idu na kontrolu beru aj krv hned a potom cakas...
potom sme sli dnu spisali anamnezu povysvetlovali a sli sme na krv .. nam robili aj geneticke testy na celiakiu... ta laktozova intolerancia ze sa sleduje v nemocke a ze tam sa robi aj to vysetrenie creva v narkoze my povedali... a este tolko ze pokial to bude mat z krvi vsetko ok tak nam poslu vysledky a nemusime uz prist... /nas nema nejake problemy teda on tam musel kvoli nizkemu vzrastu/ ale nieco nam vo vysledkoch vyslo takze musime ist tam znovu podla tej spravy co mi prisla domov...
tvoj chlapec je uz vacsi on v pohode ti tam pocka, vydrzi... ja mam divocha u nas to bol dost problem aj vzhladom na ine diagnozy ale zvladli sme...

ved uvidis co ti povie ale ako odborne ja som bola spokojna... aj s pristupom

srdiecko9
18. dec 2012

@zuza12345 jasne, napisem ti potom, len dufam, ze sa tam nebude cakat az prilis dlho..no budem radsej pocitat s tym, ze hej. Maju tam urcite vela toho, kedze aj tie terminy davaju tak neskoro a odobrat celu tu anamnezu, povazit, krv zobrat..fuuu no uz teraz sa tesim 😝

sisaha
18. dec 2012

@zuza12345 my chodime do Thalionu. Za dieta sa plati 15 eur rocne, ale necakas a si objednana na presny termin a hodinu...Robi tam MUDr. Nemcsicsova s vybornym pristupom k detom..

vonicka
18. dec 2012

Boli sme aj aj, obe doktorky boli mile a dobre, na kramaroch sme dllllho cakali. biskupice boli rychlejsie, doktorka taka raznejsia, ale to neznamena, ze je zla a neprijemna. bola uplne normalna, profesionalna.

srdiecko9
22. jan 2013

@zuza12345 ahoj 🙂 tak vcera som bola na tej gastroenterologii na kramaroch. Je to na druhom poschodi a su tam viacere ambulancie prepojene. Dolezite je, ked tam prides, zaklopat na dvere s nazvom karta. Tam ti otvoria sestricky a vypisu vam vlastne vasu zdravotnu kartu. Este mi tam malu odvazili a odmerali. To bolo vsetko, vybavene za pät minut. Potom ides zasa do cakarne a cakas. Nie vsetci pacienti co tam cakaju, idu na gastro ambulanciu, je tam hned vedla endokrinologia, tak sa nezlakni, ked tam uvidis plnu cakaren. My sme isli k dr. Ciernej. Bola mila, trpezliva a mala fajn pristup k malej, co ocenujem, lebo niektori doktori sa tak vyrutia na to dieta, ze sama sa nestacim cudovat. Ona bola velmi trpezliva, proste nemala si pocit, ze na teba nema cas. Dcere tam potom sestricka vzala krv.
No cize do vnutra volaju uz sestricky, takze len cakas. My sme boli objednany na dvanastu, cakali sme od prichodu cca asi pol hodinku, medzitym bola ta karta u tej sestricky , cize to celkom rychlo ubehlo.
A este neviem ci vies, ked ides na hocijake vysetrenie na kramare, dole hned ako vojdes na kramare je registracia. Tam treba ist najskor, az potom hore na gastro ambulanciu.

zuza12345
autor
22. jan 2013

@srdiecko9 dakujem pekne. Viki ide dr Hornovej. No snad to tam nebude inak. Vy preco ste boli?

aurolea
22. jan 2013

Zienky, a neuvazovali ste vyskusat biorezonancne vysetrenie? Je to bezbolestne ,rychle a netreba chodit ani nalacno....

srdiecko9
22. jan 2013

@zuza12345 mame zvyseny pecenovy test AST. Brala nam krv, ale vobec nevadilo, ze nie je nalacno. Povedala, ze pecenove ochorenie to nebude, kedze ostatne pecen. testy ma ok. Tak jej brali krv na podrobnejsie vysetrenie..viac budeme vediet, ked budu vysledky. Tak som ti asi ani moc nepomohla, kedze idete inej lekarke..tak ci tak..nech vam to dobre dopadne..s cim idete vy?

srdiecko9
22. jan 2013

@zuza12345 jaj uz vidm..alergia na mlieko..v kazdom pripade drzim palce, nech dobre pochodite!!

zuza12345
autor
22. jan 2013

@aurolea preco? Na co je to?

zuza12345
autor
22. jan 2013

@srdiecko9 dakujem. Dufam ze to bude naozaj v poriadku lebo ma stsle bolesti a aj prehanky. Bola by som rada keby sme to uz mali za sebou a pomohli mu.

aurolea
23. jan 2013

@zuza12345
No je to vysetrenie bezbolestne a nie je vobec neprijemne.....na zaklade takehoto vysetrenia dokazu nasi lekari ziskat celkovy obraz o fungovani organizmu a odhalia kolko-krat aj skryte priciny ochorenia. Pretoze k spravnej liecbe treba poznat spravnu diagnozu a postup liecby.
Viac si mozte precitat o nasej praci aj tu na MK: https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/aurolea/