Ahojte, čaká nás vyšetrenie u urológa s malym..
Syn neznáša doktorov, vrieska, búcha place...
Nemáte nejaké rady ako ho ukludnit alebo niečo?
Som zúfalá, keď si pomyslím ako bude vrieskat o 2 dní...už som premyslala nejaké tabletky na ulludnenie ale..uz fakt neviem....jednoducho ma hrozný amok...pri pediatrická ho musia traja ľudia držať i tak sa extra nedá ošetriť...
@maja210 ja uz ani neviem, mozno nieco podobne… ale nasa lekarka ho uz posielala k urologovi ked mal 2,5 roka ze ma fimozu… vtedy spolupracoval v pohode a hlavne urolog povedal ze je uplne ok… potom ho zas posielala na 5 rocnej prehliadke ze sa jej nieco nezda ale teda to uz nespolupracoval ale vravim si ze keby tam ozaj bol problem asi by si ho vsimol urolog uz vtedy
A vieš s nim vyjednávať? Ci sa nedá? Moja bola u Dr často hrala sa a čakal, ak mali niečo robiť ( odber, vysetrenie)... fungovalo kinderko... ;) asi tak do 5 rokov som to používala naposledy vyjednala 3 uz presibane😁 len nech nereve. Potom sme už k Dr takmer nechodili čiže to skončilo ale dodnes s tým srandu jeme. Po zubárke v škole napr dostala plastelína alebo sliz a tak:D alevvzdy som pred Dr mala monológ o tom ze proste musí. Len neviem nabkolko to tvoj 3r pochopí. Tak proste len to.prezit nejak. Potom si dáš niečo ma nervy ty ;) myslím ze Dr sú zvyknutí pri deťoch na kadečo...
@maja210 žiadne lieky na ukludnenie. Upozorni sestričku, že jeho vyšetrenie býva problémové. Je to dieťa, má právo takto prejavovať svoje nepohodlie. Akože, keby mňa držali 3ja ľudia, vasci odomna, tiež vrestim. Nedobajboze by sa mi hrali s pipinou.