Ahojte zienky.Moj maly
skoro 5rocny syn dostal pred 3
tyzdnami dost skaredu
chripku.Lekarka mu predpisala tolko
liekov akoby mal uz chudatko 80
rokov.Zdalo sa mi to veeela liekov na
take male dieta no svokra robi s
vyrobkami od Forever dala mi gel z
aloe vera pre neho velmi som tomu
neverila ze pomoze ale fakt po
3dnoch to zacalo ustupovat maly uz
aj naladu mal zacal sa hrat
atd....bral to tyzden a bol fit.ked
sme sli k lekarke na kontrolu zobrala
som zo sebou aj gel aj recept ktory
som nevybrala a pacla som jej ho na
stol.pozerala na mna ako.sova lesna
ze som nevybrala lieky atd.tak som
jej dala
na stol aj gel,maleho skontrolovala a
bola v uzase ze takato vec mu
pomohla flasticku som jej nechala
lebo ju chcela dala som jej kontakt
na svokru pretoze mala zaujem o
geliky :-3 zienky odporucam kazdej ja
uz kaslem na lieky a chemiu.Radsej
si priplatim za toto ako džgat do
seba alebo maleho chemiu.Fakt
vyskusajte neolutujete kto pozna vie
a takisto to aj pri zapchach nechutenstve,su aj vyrobky na chudnutie atd fakt to pomaha 🙂 mate niektora s tym tiez
skusenost?
Ono hej ono to ma taku konzistenciu skoro ako sopel ale zabera to 😀 a bohuzial malokto vie ze nieco take super existuje :-/ my uz mame zasoby na zimu pripravene :D
pozrela som stranku tejto znacky,ale ja by som osobne aloe nemohla,lebo som nan alergicka a skoda,lebo som pozerala aj ine veci z tej rady a zdaju sa mi dobre,.....
Veru to je skoda ze nemozes :-/ ale mam taky dojem aspon sa mi mari daco.ze oni maju vyrobky aj z niecoho od vcely 😀 ale neviem co presne to svokra sa tomu venuje ona ma svoju kancelariu s vyrobkami musela by som sa opytat ze co.maju v ponuke
@dezire1000 Ahoj, ja akurat skusam aloe gel od forever na ekzem. Maly ma 14 mesiacov. Ale nie napoj...vola sa to aloe gelly. Ty si davala napoj na pitie? Posles mi prosim ta link ktory to bol presne vyrobok? Dakujem 🙂
A inak ja som zacala od nich nedavno pouzivat tie vyrobky a som spokojna 🙂
@katarinnak ahoj, a pomaha na ekzem?? Lebo aj moja 20mes. dcerka ma na lickach ekzem, dost skaredy a uz dost dlho, a kremy nezaberaju, ku koznej sa uz ani neoplati chodit, pokial nechcem davat kortikoidy!!! My sme tiez potierali tymto gelom, dokonca mam doma aj aloe vera listy... no nam to nezaberalo 😒 .... Ako dlho to pouzivas na ekzem? a davas nieco potom aj na premastovanie??
@dezire1000 Ahoj, tiez ma zaujima ten link na to co ste pili. Lebo tiez mam doma len ALOE VERA GELLY od tejto firmy a este sprej. Potierala som ho malej na licka - na ekzem, no nezaberalo to ☹
No moja mala neje nic sladke!! maximalne vyzivu ovocnu, a ovocie. A mame ho na lickach bez prestavky uz od leta. ani raz neprisiel do uplneho kludu. Ma len 20mesiacov.... A stravu ma dost monotonnu, hlavne vela zeleniny a masko. Na ranajky sice spapa chlebik... Takze neviem ci je to zo stravy, hlavne ked sa jej to prvykrat objavilo este ked bola plne dojcena... ale to vtedy aspon preslo, no teraz to mame uz polroka a len sa to zhorsuje ☹ Takze ten gel na nezaberie??
@cmucke Neviem ci zabralo aloe, je to ovela lepsie, ale prestala som na to davat holtovku. Moj maly ma len 14 mesiacov, ekzem nikdy nemal, toto sa mu zrazu vyhodilo a nie a nie odist. Najprv sa to zhorsovalo a potom postupne zlepsovalo. Ekzem ma pod jednou pazuchou a na slabinach.
@cmucke a nikdy nic sladke nejedol a bielu muku ma minimalne.
Pri exemoch, aj inych ochoreniach je najdolezitejsie vycistit organizmus z vnutra..a v tom je dobry aj aloe gel cisty, nam zabral, ale treba ho brat dlhodobejsie- u kazdeho organizmu individualne, podla toho, ako vela je zaneseny..
@koralinka No moja mala neje nic sladke!! maximalne vyzivu ovocnu, a ovocie. A mame ho na lickach bez prestavky uz od leta. ani raz neprisiel do uplneho kludu. Ma len 20mesiacov.... A stravu ma dost monotonnu, hlavne vela zeleniny a masko. Na ranajky sice spapa chlebik... Takze neviem ci je to zo stravy, hlavne ked sa jej to prvykrat objavilo este ked bola plne dojcena... ale to vtedy aspon preslo, no teraz to mame uz polroka a len sa to zhorsuje emoticon Takze ten gel na nezaberie??
@katarinnak aha, ja som pochopila z Tvojho prispevku, ze ma ekzem. A s Holtovkou si nebola spokojna? Ja som ju este neskusala, no dakto mi ju radil..
ja pouzivam tento gel https://www.foreverliving.com/marketing/Product...
ale mam aj ine vyrobky uvedene na tejto stranke a velmi nam pomahaju..
odporucam dat si urobit diagnostiku na zaklade ktorej vam odporucia vyrobky, ktore su pre vas vhodne..
ale da sa aj bez toho..vyrobky su na prirodnej baze a Forever living product splna z radu aloe vyrobkov najvyssi kredit...
@cmucke nie, nepomohla holtovka. Ale uz som asi prisla na to z coho to ma. Mlieko, som kupila vyssiu formulu cez sviatky a pridala do jedalnicka tvaroh. Ako som to zrusila, tak ekzem odchadza. 🙂
@katarinnak aj nam mlieko zhorsuje ekzem... no krvne testy uz 2x boli negativne... no mlieko jej radsej nedavam, dokonca ani kojenecke, ani kravske... OK vdaka.
@koralinka no my nie sme vobec ockovani! viem, ze ockovanie to sposobuje, resp. je velka pravdepodobnost ekzemov a podobnych suvislosti s ockovanim.. no my sme nedavali zatial vobec ockovat a to ma mala 20mes. a vidis mame ho. Doktorka vravela, ze koli tomu, ze manzel je alergik... no to je fajn, ja sa s tym naucim zit, len keby to malo ten priebeh, ze su obdobia kludu a obdobia vzplanutia.... my mame licka vzplanute uz polroka a to uz je na psychiku :( ked nic poriadne nezabera...
Nam este okrem aloe vyrobkov na exem (atopic.) zaberal krem Robatko(ukludnujuci, pokial exem svrbi), je na prirodnej baze.. a tinktura z lastovicnika.
https://www.facebook.com/groups/482218188464672/ baby tu je skupina ohladom forever. Su tam super baby co vam poradia
@cmucke https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3505006...
mne zabera tento propolisovy krem na ekzemiky
@zuzulkag velmi rada by som jej dala, ale potrebujem link, ze ktory gel je na pitie? Neviem, ci ten co mam doma, jej mozem dat aj pit? preto som sem pisala, ze ktory je to ten GEL NA PITIE, velmi rada by som ho vyskusala. Vies mi poslat link prosiiiiiiiiiiim, alebo presny nazov? dakujeeeeeeeeem
@cmucke Napisala som ti aj spravu ale neviem ci si ju dostala, si aj na FB? Poslala by som ti vzorky a mozes vyskusat. https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop...
ahojte, ak by ste potrebovala niektory produkt od Foreveru, kludne mi piste IP, pracujem ako konzultant a distributor. ak potrebujete poradit,hladate pomoc a radu ako riesit svoj zdravotny problem, kontaktujte ma
@dezire1000 ahoj, tak to je super ze mu to zabralo hned. trochu ma to prekvapuje,nevedela som,ze to moze ucinkovat aj hned. moj maly tiez uzival aloe, ale nejake viditelne okamzite zlepsenia nemal. tie sa zacali prejavovat asi po mesiaci uzivania.my sme to brali na podporu imunity. bral to celu minulu zimu, asi 5mesiacov a v podstate nebol vobec chory. a to on inak kazdu chvilu nosil domov choroby. dokonca ta hrozna kaslacia chripka, co bola minuly rok mu presla za 3dni a ostane deti aj 2tyzdne mali problem. ja som tiez brala od Forever cisity aloe vera gel. uzvianie rano a vecer poldecak. volali sme to zabaci sliz 😀 strasne to nemal rad, ale zlaty bol a poctivo to pil. kamoska s tym ma tiez velmi dobre skusenosti co sa tyka roznych alergii na potraviny, a tiez antihistaminova intolerancia, ktore sa velmi vyrazne znizili.