Vyrážky vo vlasovej časti hlavy u štvorročného dieťaťa

jastemi
4. máj 2015

Ahojte , nemá niekto z vás skúsenosť s týmto problémom . Môj 4 -ročný chlapec má vo vlasoch vyrážky, pred asi 4 dnami tam mal jednu ,malý kopček - hrčku a na nej vyrážku a teraz po pár dňoch to má po celej hlave ,ale len vo vlasoch ,najprv som si myslela ,že by to mohlo byť od komára , ale teraz toľko a len vo vlasoch ,tak to asi už nebude od komára.Čo by to mohlo byť?Tak na ohmat su to take male kopčeky

kvojtanikova
4. máj 2015

@jastemi nuz, neviem ci to nebudu kiahne🙂 tie su najcastejsie prave aj vo vlasovej casti hlavy. Mal ich uz u vas niekto? Resp. boli ste v poslednej dobe s niekym nakazenym v kontakte? drzim palce, ak aj to su kiahne, nech to rychlo prebehne, asi tym musi prejst kazdy a radsej v detstve asi ako neskor.

jastemi
autor
5. máj 2015

Boli sme s tym dnes u lekarky ,dala nam na to masticku, vraj to su tie zlte supiny co mavaju male deticky,a ze on si to pravdepodobne rozskrabal, tak mu to aj trosku mokva, tak mame potierat.

kvojtanikova
5. máj 2015

@jastemi super tak to nebude take zle, a urcite to nie je nakazlive. Drzim palce nech sa toho cim skor zbavi, verim ze vsetko bude OK.

seva112
28. sep 2016

@jastemi ahoj dneska som to objavila u mojej dcery tiez ma 4 roky a 4 mesiace....mne to ale ako tie lupiny nepripada...idem s nou zajtra k lekarke,tak som zvedava ze co mi povie...

zuzana76
28. sep 2016

@seva112
@jastemi aj moj syn to mava, uz to mal asi 4x, je to folikulitida, zapal vlasových korienkov, tiez taka hrca sa mu uorbi, resp niekolko a potom take chrasticky a vraj to mal aj infikovane zlatych stafylokokom, ked mu raz robili z toho ster, inak za par dni ho to prejde aj bez masticky

radicova12345
28. sep 2021

@zuzana76 ahoj. Pripájam sa a ja. Moja mala to ma tiež. Hrčku a vyrazku. Jedna jej zmizla a ďalšia sa jej urobila je to aj také červené. Čítala som ze je dobre na to kalciova masť? Ďakujem za odpoveď

zuzana76
19. okt 2021

@radicova12345 nam vtedy na to dala antibioticku mast

miskachrumka
13. mar 2024

@zuzana76
@zuzana76 framykoin?

zuzana76
13. mar 2024

@miskachrumka uz si nepamatam