Vyrážky v oblasti brucha a stehien

renyreny
27. mar 2021

Prosim mozte mi niekto poradit? Mojej dcerke sa od decembra tvoria taketo vyrazky, najmä v oblasti brucha a stehien. Predtym mala tak 3-4 vyrazky max, ale od vcera sa takto vela vyhadzala. Objavuju sa s prestavkami. Nesvrbia, nebolia. Davame pozor na stravu, stale papa to iste a raz sa objavia potom zas zmiznu a dokolečka Boli sme aj u koznej Dr. a ta nam kazala kupit Tano Hermal a povedala, ze to nic vazne nie je. Ja si uz neviem rady. Davam pozor aj na kozmetiku a prasok na pranie. Dakujem za kazdu radu. ❤️

pehavcek
27. mar 2021

Mne to pride ako Molusky. Teda nie som odbornik ale syn to mal. Len sa to podchytilo hned na zaciatku. Ak je to ono tak je to infekcne a prena sa si to dotykom. Zvyknu sa vyhodit pri znizenej imunite. Neviem, ale vyskusala by som inu koznu. Synovi to hned urcila dokonca jeho vseobecna lekarka

renatka100
27. mar 2021

@renyreny bakteria pseudomonas?, treba z toho ster, ak je to ono, u deti sa to neda vsak liecit, iba podporit imunitu, vit d,c a becko, rokmi to prejde, moja dcera take mala aj 3 roky vzdy ked na nu liezla choroba sa jej vyhodilo zopar ale veru tak zle to nemala...chytila to v bazene. drzim palce

fiafia
27. mar 2021

Mne sa to podobá na molusky