Ahojte, mám 4tyzdnove babo a uz asi týždeň aj niečo ma na lickach červené vyrážky, s bielou špičkou. Niekedy k večeru akoby pomaly miznú,ze to vyzerá ako taka krupica uz a v priebehu ďalšieho dna ich ma ste viac. Az take červené licka z.toho.dnes uz.aj na čele malinko a na hlavičke vo vlasoch. Doktorka hovorí ze novorodenvke akne, a ze si mam dávať pozor na to co jem..ze z čokolády.🙄skrz kojenie... Myslíte ze to ma vplyv? Podľa mna nie lebo som coko zrušila a ma to furt a viac. A tu hlávku tiež ,mam na to kúpiť babe šampón? Pri prvejdcere som ho používala na mliečnu chrastu, a neviem ci môžem aj preventívne. Ďakujem za odpoveď
@mariet24 ako dlho to.moze trvať? A tym čajom mam potierať aj hlavičku? Ma tam aj šupinky trosku, nemôže to byt plus aj ta chrasta začínajuca?
A ešte otázka, môže mat na to vplyv čo jem? Lebo čokoláda je moja závislosť ,v podstate nejem nič normálne cez deň,davam si pozor na alergény ale , fungujem na tom sladkom tak je to celkom ťažké 😀
ja som mala uvarený čierny čaj a hocikedy cez deň som pretrela vatovym tamponikom, určite tým neublizite, skúsila by som tak 2-3 dní a keď sa nezlepší, opýtať sa doktorky. Môj malý mal príšernú mliečnu chrastu na hlave a celých ušiach ešte teraz sa zbavujeme zvyškov, ma to mi zas kožný odporučil Lipobase krém, natierala zsom tak 2hodiny pred kúpaním poriadne a potom zmyla tým babe šampónom.
môj syn mal novorodenecké akné a bol na umelom mlieku. Troška pomáhal holtov krém. Potom mal rôzne maste od kožnej, nič. Zmizlo mu to keď mal 1 rok. Preto mám aj málo fotiek...fakt to mal škaredé. Kožná povedala, že ho to čaká aj v puberte, no dúfam že nie.
Môže sa ešte čistiť bábo, skúsila by som zatiaľ len umývať čiernym cajom