Vyrážky u ročnej

luciinka2085
20. júl 2023

Ahojte baby chcem sa vás spýtať moja dcérka má rok aj mesiac no a mliečko už nechce takže dávam jej uš normálnu stravu a ide o to že má vyrážky všade na chrbátiku na brušku a do konca aj na nohách dnes sa objavili na nohách No a uš neviem čo mám robiť najprv som si myslela že sú to potničky lebo veľmi sa potí kúpem ju fakt každý druhý deň keď je uš moc tak stále ... no a ja uš neviem myslíte že to môže byť alergia skôr lebo potničky na nohách niesu však ?
uš si neviem s tým radí... poraďte prosím čo mám s tým robiť budem vám vďačná za každú radu ďakujem 🩷😇
ďakujem

aliaray1
21. júl 2023

@luciinka2085 ked sklenenym poharom pritlacis na vyrazku, zbledne?
Ak ano, dobre znamenie. Ak nie, asap chod k pediatrovi - moze ist aj o meningokoky ale nechcem strasit.

Ak ju svrbia, natrela by som to tekutym pudrom bez mentolu a sla k pedi - mozu byt aj kiahne, ale pedi uvidi, vysetri.

Inak nam na vyrazky pomohol tekuty puder, hygina, sprchovanie a nedavat histaminove jedla typu rajciny. Napr. Zeler, rajciny a nedoatatocne umytie a nasledne slnko vedia spravit velku galibu. No a premastovali sme infadolanom a po 3 dnoch nemala nic.

Ak mas doma fenistil kvapky porad sa s pedi, mozno bude fajn raz podat.

Vies moze to byt hocico od zlej reakcie na pracie prostriedky po ja neviem co. Ak je inak zdrava nema teploty atd, vyskusala by som to liecit lokalne pudrom a infadolanom.

vroni85
23. júl 2023

@luciinka2085
Ahoj ak si ma najdes na Facebooku a napises mi tak ti skusim pomoct. Posli mi prosim aj fotku. Na Facebooku som Veronika Haingartner
Odporucam produkty na prirodnej baze. Prajem vsetko dobre a krasny den.

luciinka2085
autor
29. júl 2023

@vroni85 ahoj dobré napíšem a ďakujem 🩵🩵