Vyrážky u dcérky

marika987
22. apr 2024

Ahojte vedeli by ste mi poradiť čo by mohla byť táto vyrážka včera sa dcérke vyhodili dve na ruke jedna nohe ďakujem za každý odpoveď

veronikaszabova
22. apr 2024

@marika987 kiahne?

marika987
autor
22. apr 2024

@veronikaszabova Fuu to neviem ja som to v život nemala neviem ani ako to vyzerá

marika987
autor
22. apr 2024

@veronikaszabova Nevysipalo by sa ich viac

chrobak7
22. apr 2024

@marika987 Obyčajný tzv. jebák. Vytlačiť a je po probléme.

januska12323
22. apr 2024

Kiahne

anavixy
22. apr 2024

Ak si to v zivote nemala tak odporucam nastudovat si ako to vyzera a hlavne co robit a nerobit, lebo to caka v tom pripade aj teba. Hoci skor si myslim, ze o tom len nevies, kedze je to bezna detska choroba, bolo by dobre overit ci u rodica alebo v zdravotnej karte, ci si ich mala alebo nie. Najdi si fotky na internete. Ak su to kiahne, co mozu a nemusia byt (ale podla mne je to dost pravdepodobne) , tak sa ich postupne vyhodi viac, z pupacikov budu pluzgieriky naplnene tekutinou (neprepichovat!), moze byt aj horucka.
Ziadne jebaky u deti nevytlacat!!! Co to je preboha za radu, keby to hned aj bola obycajna vyrazka (co by sa asi tazko vyhodila na roznych miestach naraz).

slavomira236
22. apr 2024

@marika987 ak sa naleje tekutinou tak kiahne..pribudnu dalsie. Ak je to skor tvrdsie mozu byt molusky. Uvidis ci budu pribudat

marika987
autor
22. apr 2024

Ďakujem vám pekne za odpoveďe no počkaj do zajtra a ráno pôjdem k doktorovi čo na to povie on

anavixy
22. apr 2024

No tak pozor, ak su to kiahne tak k lekarovi nechod! Zavolaj zajtra ak si nebudes ista a porad sa telefonicky, ist s kiahnami medzi deti a babatka do cakarne naozaj nie je vhodne. Takze ak bude pupakov viac a budu z nich vodove pluzgiere (to urcite zvladnes identifikovat), tak nikam nechodit a pediatrovi len zavolat (on pripadne povie ci a kedy prist).

marika987
autor
22. apr 2024

@anavixy áno viem pošlem mu fotky určite by som tam nešla len tak nakaziť iných

marika987
autor
23. apr 2024

Ahojte baby zatiaľ nepripúdla ani jedna nová tak neviem či to môžu byť kiahne poslala som fotky doktorovi zatiaľ neodpisuje tak uvidíme

anavixy
23. apr 2024

@marika987 ak sa ani nezmenili tie co uz ma na pluzgieriky s tekutinou, tak to skor nie. Daj vediet co napise 🙂

taga
23. apr 2024

Toto okolo kiahni neslo ani oblukom...
Obycajny pupak, nechaj to tak