ahojte neviete mi povedat co su to za vyrazky? je to moje prvé dieta... v utorok ideme k pediatričke ale zaujimalo by ma ci to moze byt z tepla? ďakujem
Anoo potnicky 😇 natri a castejsie sa o to miesto starať
@mec321 cim to natriet? bepanten alebo sudokrem ?
sudocrem urcite za mna top, mne to pomaha aj teraz v dospelosti, ked sa mi taketo potnicky spravia na stehnach 😄😄😄
ale koniec koncov najlepsie je mat miesto vetrane no.. alebo ako by som to povedala, najlepsie ked sa to same “vysusi” 😄
Potnicky, natri to normalne s detskym púdrom na druhý deň to zmizne, v ziadnom pripade sudocremom, potnicky musia byť v suchom a nie natrete s kremom.
Moj ma tiez okolo krku a v oblasti drieku od plienok, púder stale pomaha.To mi este poradila detska doktorka pri dcere pred 21rokmi
Umyť vodou, poriadne osušiť a natrieť sudokrémom (stačí máličko). A dávať pozor priebežne, nech je krk suchý (po kúpaní poriadne poutierať, aj cez deň by som sa snažila kontrolovať, či sa tam moc nepotí).
Odporucila by som prezliect do niecoho vzdusneho. Najlepsie je nechat aj dychat kozu a dat babo len do plienky alebo potom nieco tenke. Tiez mam take opalovacky,dostali sme ich a su celkom hrube,takze som jej ich ani nedavala
😥Tiez mame potnicky a pediatricka hovorila najma o obleceni. Cez horucavy som davala muselinove oblecenie a pomohlo 🙂
Potnicky?