Dobry den maminky, syn 6 rokov ma vyse tyzdna podobny vysyp na tele. Ma to zvacsa len na vrchnej casti tela chrbat boky krk, pod pazuskami, a az dnes som objavila jedno pod bruskom a jedno na stehienku. Vraj ho to nesvrbi. Nestretla ste sa niektora s tym? Dakujem za rady. 🙏 p.s. pred tyzdnom prekonal sopel..brali sme sinupret a kalobu..preplachovali sme nos a vitaminy. Do par dni sme boli fit. Moze to byt reakcia?
@marianarem dakujem za reakciu. Vcera s nim bol muz na pohotovosti.dostal fenistil kvapky..vraj to nie je nic infekcne...vraj mam porozmyslat ci som nemenila prasok ale nemenila...ale ze moze to byt este doznievanie choroby..aj ked uz je to tyzden..ale nevadi..pockam co spravia tie fenistil kvapky
Ak nic pojdeme na kozne. Dnes rano sa mi zdalo ze mal toho viac na boku🙈
Skor alergia...prasok...mydlo...jedlo...cokolvek
Dlho som pouzivala persil a chlapci zacali byt na neho alergicky...doslova kde sa im potila noha a boli ponozky, tak sa im supala koza a mali ekzem...zmenila som prasok na lacny z lidlu a alergia zmizla...mozno len pouzivas prilis silny prasok
@peta147 Co to je neviem, ale aj moj teraz konci soplovu infekciu a zacali sa robit aj jemu. Chytila som to od neho aj ja a robia sa aj mne. Tie nase relativne rychlo miznu a objavia sa potom zase ine, u vas je to ako?