Vyrážky u 22 mesačnej dcérky

jannet07
17. feb 2018

Verim,ze mi budete vediet niekto poradit,pomoct.
Nasej dcerke 22 mesiacov teraz sa posledne 3 mesiace opakovanie vyhadzuju cervene vyrazky najma na nozickach,sem tam jedna na brušku alebo na ramene jedna. Niekedy v novembri sa jej spravila jedna vyrazka na predkolene(na boku).hojila sa jej asi aj tyzden ba viac.Mysleli sme si ze ju asi nieco postipalo.medzitym(vyrazku stale mala ale uz sa hojila)bola ockovana proti MMR. A asi tyzden na to sa jej zacali vyhadzovat vyrazky na nozickach.Boli sme u dvoch koznych a opakovane u nasej detskej lekarky.vraj vzdy, ked ma nejaky zapal v tele,ked ide byt chora,imunita sa jej oslabi a vtedy sa jej to vyhodi.niesom si sta.c to je naozaj tak .alergologicke testy na histamin,a mlieko.jek robili.tie su negativne.imunologicke testy jej nerobili-vraj preháňam a je to zbyticne trapit dieta.kozny nam dal puder po ktorom sa jej to sice hoji,ake po case sa jej robia nove.to teda nerieši nas problém.pred dvomi dnami.nam dal antibioticku mast,po ktorej sa jej to.zhorsilo.neverim tomu,ze ma mala neustale zapal c tele od novembra.chora inak nieje.
Chystam sa s malou do nemocnice ale predtym by som sa chcela vas spytat ci sa uz niekto s niecim.takym stretol.
Prepacte za chyby.pisem z mobilu
Dakujem

jannet07
autor
17. feb 2018

Vyzera to asi takto.niekedy menej cervene a mensie.momentalme ich ma.vela.prosim nepiste mi ze su to stipance,to vsetci lekari u ktorych ame boli vylucili.tvrdia ze je to infekt v tele po ktorom sa takto vyhadze.tomu ale prestavam verit.
Prosim o komemtare len tie,ktore sa s niecim posobnym stretli.dakujem

monika12486
18. feb 2018

@jannet07 ja si myslim, ze to moze byt ako furunkul, co sposobuje stafylokok alebo streptokok. Skuste poprosit o ster, najlepsie z hnisu ak by praskol.

bibistec
18. feb 2018

No ustipnutie poznas podla toho ze v srede je vpich ak tam nie je nieje to ustipnutie. Inac nechapem ako ju mohli ockovat ked nebola zdrava ved toto je jasna kontraindikacia. Odhliadnuc od toho mali urobit ster a odbery presne ci to nwbude nejaky streptokok alebo nieco take

jannet07
autor
18. feb 2018

@bibistec pri ockovani zdrava bola.mala tu jednu uplne prvu spominanu vyrazku.dr.myslela ze je to postipanie a ja tiez v tom case. Vela sa jej ich zacalo robit asi 5 dni po ocko. Do suvislosti s ocko som to nedavala a aj dr.povedala ze to nema s ocko nic spolocne.najpr. ze to ma zo zubkov,potom ze histamin,alergia na laktozu(tieto sa ale nepotvrdili) alerkologicka povedala ze to nevyzera ako alergia. Kozny tvrdi ze to ma z toho,ze ma zapal v tele,tzv- infekt urtikaria. Ale prestavam tomu verit. Naposledy mo.dal antibiotika ktore jej to este viac zhorsili.preto k nemu uz nepojdem a chcem ist s malou do nemocnice.na vysetrenie.chcela som sa tu ale predtym poradit ci nahodou niekto nema s niecim podobnym skusenost. Doteraz som bola u lekarov tzv. Vzdy odbita ze to nic.nie. ze si nemam robit starosti. Starosti si avsak robim,je to moje dieta a je malicka. Este podotykam,ze ju to ale vobec nesvrbi a ani nevie ze to ma.
Sama som sestricka s dlhorocnou praxou,ale nie.detska,takze s tymto skusenkati nemam

diva199
21. feb 2018

Skúste repair gel od Larens
https://wellu.eu/shop/products/77/10209,repair-...
Nám to zaberá na všetky takéto veci dokonca aj na strie!

https://www.youtube.com/watch?v=nE_EZOgz2Mg
mkrobin
30. aug 2019

jannet07 prosim vas ako ste dopadli s tymi vyrazkami ????

mkrobin
30. aug 2019

@jannet07 zistili ste z coho to mala vasa dcerka???

jannet07
autor
22. okt 2019

@mkrobin nič konkrétne sme nezistili, ale keďže sa jej to zacalo robiť po očkovaní MMR, tak si myslím a mysli si to aj lekárnička (magistra), ze to bola reakcia po očkovaní. Trvalo to cca pol roka kým to prešlo