Ahojte, prosim o radu, ci to moze byt 6. choroba? Pripadne Vase skusenosti, co by to mohlo byt. Dcera mala 3 noci teplotu, jednu noc skoro 39, cez den bola teplota zvysena, max do 38. Davali sme jej v noci nurofen. Potom teplota presla, spravili sa jej vyrazky po bruchu, chrbate. Prosim poradte co by to mohlo byt. Ziadne ine priznaky, ani respiracne problemy nemala. Dakujem.
@jasminka22 Vsetko nasvedcuje tomu, ze to bola 6. choroba. My sme si nou tiez presli, vysev zmizol po 2 dnoch a po chorobe ani stopy.
@jasminka22 s najvacsou pravdepodobnostou je to 6. choroba (roseola) u nas rovnaky priebeh, ked mala 9 mesiacov. Ked mala 2 roky tiez to iste. Niektori vravia, ze sa to neda 2x.chytit, ale podla mna to moja dcera mala 2x.
@scorpionflower1 tiez mam ten pocit lebo uz raz mala teplotu a nasledne vysyp, len vtedy mala teplotu tak 1,5 dna a aj respiracne problemy. Mohol to byt aj iny virus, ale ja som uz vtedy uvazovala ci to nieje 6.ta choroba
@nikpa dakujem, len dnes bola cely den velmi mrzuta, placliva a vysyp zatial vobec neustupuje, len teploty nema
@migynka tak som zvedava lebo zatial ma ten vysyp stale a dnes bola velmi mrzuta
@jasminka22 Este aj dnes ho ma? Do tych 2 dni zvykne zmiznut. Moj maly bol v tom case tiez velmi mrzuty, jemu sa choroba objavila v case prerezavania zubkov, az krical od bolesti. Netrapia vasu dcerku tiez 🦷🦷?
@migynka uz to pomalicky mizne. Ano, aj zubky ju trapia, aj ked teraz prave nevidim novy zubok, ale urcite sa tlacia dalsie
@jasminka22 áno, 6.choroba. U mojich mala rovnaký priebeh. Už máte po nej, vyrážky sú až ku koncu choroby