Ahojte synovi sa na chrbte a brusku celkovo po celom tele objavili vyrážky alebo ako och nazvať neviem sama . Neviete čo to môže byť? Ako náhle som mu dala niečo mliečne co obsahuje kravske mlieko tak sa my takto vysypal. Môže to byť ono ?? Ďakujem za každú odpoveď.
@mqkm Sme objednaní na alergologiu no uvidíme. :( ja nwm teda také ešte nemal až :( davala som mi mliečne jogurty mal to rad a bola som rada že aspoň dačo zjedol pretože my nechce papať :( vymyzne to samo keď vynecháme úplne e mliečne výrobky ?
@sasulka1111 to ja neviem, ale viem že keď je alergia tak netreba riskovať a konzumovať ďalej alergén. Ja mám alergiu na penicilín a keď som zjedla len kozí syr tak sa mi urobili takéto podobné vyrážky. A potom po pár dňoch zmizli lebo som prestala jesť ten syr. Ale ja som dospelá osoba a tvoj je maličké bábätko tak jednoznačne k alergologičke a ona ti hneď poradí čo a ako.
joj maly drobcek, chudacik... podla mna to je alergia na kravske mlieko. Uz mu nedavaj nic s kravskym mliekom, a chod k detskej alergologicke v pondelok (co najskor) a urobte mu kožné alergické testy.
https://nutricia.sk/clanek-vase-situace/moje-di....