Vyrážky u 1,5 mesačného bábätka

myleontina
6. sep 2015

kočky prosim vas, stalo sa vam, ze by sa dieta vyhadzalo pri uzivani probiotik infants dophillus ? lebo maly je vyhadzany od vcera , myslela som, ze to je z mydla, ktore sme nove pouzili, tak sme vcera len v bylinkach kupali a sa mi zda, ze sa to este zhorsilo. probiotika uzivame od stvrtka rana, teda, kazdy den rano. este ma napadlo, ci to nemoze byt tym, ze som teraz ponovom pridala do prania avivaz , ajk ed sensitive, a taktiez som prala lovelou, ale nie ako doteraz tekutou, ale praskovou... takze teraz neviem, z coho to moze mat, mal to vcera aj na hlavicke, inac to ma po celom telicku, len dole na nozickach to skoro vobec nema.... ake mate skusenosti prosim Vas? co mam robit? .....foto nemam lepsie. ale su to take male jemne vyrazky cervene

pribinak
6. sep 2015

Ja by som nekúpala ani v bylinkach, taky krpec môže reagovať na všeličo aj na bylinky. Kúp len v čiste vode, na umytie ritky si kúp mydlo tuhé seba-med, to vlastne ani nie je mydlo ;) bežne dostaneš v dm-ke
Ak máš prášok, tak po oprati pusti este 1-2 páchania navyše, pre istotu a samozrejme zrus avivaz aj ked sensitive, je to zbytočnosť
Nepíšeš ci dojčís aleb ste na UM, ak dojčís možno zareagoval na niečo co si zjedla, ale je dost možné, ze bábätko sa este čistí a preto je take vyhadzane
Brnknutie zajtra mudr, to uz bude cca 2 dni, možno ho bude chciet vidieť, nam pri vyhadzani veeeelmi pomohol Holtov krém, smrdel až hroza, ale veľmi účinný

veriiii
6. sep 2015

@myleontina bylinky stopnite!,mnohe bylinky,ktore my dospelaci znasame su pre deti alergizujuce..ale-nieco este pred tym vam samozrejme spustilo reakciu..ci alergicku,alebo virusovu..trosku my to pripomina seboroicku dermartitdu,ale zasa v takom rozsahu a na takych miestach to je nezvycajne...
.akykolvek vysyp takehoto ozsahu by som urcite neliecila doma, chodte ku koznej.a este-kojis alebo ste na umelom mlieku?

marissenka
6. sep 2015

Chod radsej k dr...nasa sa tak vyhadzala,ked mala rok a nechali nas v nemocke.nechcem ta strasit,ale radsej behnite

vedorka
6. sep 2015

preboha avivaz... :(, je uplne jedno ci detska, ci aka. tu si nedovolim dat ani dospelym, nie to este babu. pranie ma byt v detskom prasku s dvojitym dodatocnym plakanim a nie do vody, ktora ma zbavit pradlo prac.prasku dat dalsiu chemiu typu avivaz!
s tym vysypom by som isla hned zajtra k lekarke a vypytala sa co najskor ku koznej. kludne by som prebehla aj na pohotovost v ramci vychadzky, mozno tam ani nikto nebude a kuknu ti to. toto probiotika pravdepodobne neurobia. a nedavala zatial na to nic, ani nekupala.

pribinak
6. sep 2015

Na pohotovosť zas s tym utekať nemusíte ;) tam akurát chytíte dajakú blbosť a bude

myleontina
autor
6. sep 2015

@veriiii my sme na um v podstate takmer od zaciatku. Kupala som ho v čistci a nie prvy raz,aj lekar mi ho odobril a čistec je vyborny na kozne neduhy.zajtra s tym pojdeme k lekarovi...