Mate niektora skusenost s vyrazkami pod ockami?Malej to nie a nie zmiznut.Berieme Fenistil kvapky 3.den,nemame to vraj mastit nicim,neviem zistit z coho to ma,zatial sme vylucili jablka v akejkolvek forme.Stale si to sucha a uz som z toho dost nervozna.
Vdaka,skusim este par dni vydrzat,ked ideme vonku tak jej mastim tvaricku Johnson krem,coko este nemala,trochu ma to zaskocilo,pretoze som nezavadzala ziadny novy prikrm.Potom skusim ten krem na tvar 🙂
sipcek a kojis? lebo moj drobec sa vyhadzuje po cokolade tiez, vobec ju nejem, pred tyzdnom som trosku skusila a hned mal vyrazky na tvari ale nie pod ocami
Nie,sme na UM Nutrilon2,nemyslim,ze by mala alergiu na mlieko,doteraz jej to problem nerobilo,len Nutrilon Good night jej nerobil dobre,strasne ju to svrbi,dr.povedala,ze jej nemam davat ziadnu mast okolo oci,lebo by si to votrela do oci a palilo by ju to viac,ale mam ocnu mast opthalmo septonex tak aspon to jej davam,ma to dezinfekcny ucinok,tak neviem ci robim dobre ale ma to suche.Inak mala vyrazocky aj okolo ustociek a na zadocku sem tam akoby akne,tak uvidime co sa z toho vykluje. 😒
sipcek, to ako by si pisala o nasich detoch, maju vsetky suchu kozu a su fakt vsetkymi mastami mazane 😀 preskakali sme toho az-az s roznymi ekzemami. drzim palce 😉
Vdaka,ked budeme mat aky taky vysledok dam vediet co to bolo a co pomohlo,pa 🙂
tak,zistili sme,ze je to alergia na vanilku,vyrazky este trochu ma,mastime sa Biodermou - Atoderm,a Niveou ked ideme vonku. 😉
no vidis, ale aspon ste to zistili. mne to trvalo dost dlho, kym som vyselektovala alergen. hlavna vec, ze 99% potravin pre deti ma prichute cokolada, jahoda, vanilka ☹ ale potesim ta, sipcek, nase baby zacali tohoto roku na jar jest cokoladu a uz sa nevyhadzali, takze z toho asi vyrastli 🙂 su uplne bez seba, cele stastne, ze ony mozu cokoladu 😅
@bambusko zdravim, rada by som sa opytala, pisli ste ze ste presli roznymi ekzemami....mojej malej sa tiez obcas na lickach, na brade na usku obcas nieco vyhodi a som z toho na nervy....ma teraz 4,5mesiaca a nechapem z cho to je....kojim ju ale aj prikrmujem Nutrilonom HA....kde ste mali ekzemy a cim ste liecili?....dakujem
Ahojte. Mojej dcerke sa tiež pod očkami urobili take mini vyražky,vobec neviem z čoho,ani si nepamatam kedy presne. Tušim ked mala 13 mes (teraz ma 15 mes.). A bola vtedy aj chorá,viem že som to na kontrole ukazovala Dr. a tá len pokrčila plecami a vraj natrieť Calciovou mastou. No malej to vobec nemizne 😒
aj unas je tento problem , kazda rada pomoze dakujem
@zuzana_mar toto iste ma moja malá. zajtra bude mať 18 mesiacov a objavuje sa jej to od cca 5. mesiaca.... chvilu ich ma, chvilu zas nie. Kojim ju, tak sa snažím, nejesť veci, čo by ju mohli alergizovať, ale stale sa to objavuje. Lekarka vraj nevie z čoho to može byť 😕
začínam byť z toho už zúfala.... 😒
dobry den, tak mojej dcerke sa to vyhodilo tiez. Ma 3 rocky. viete mi poradit co to je a pripadne co na to pomaha ? dakujem
Ahojte. Zistili ste niektorá, z čoho boli tie vyrážky pod očkami? Mojej 8 mesačnej sa tiež začali objavovať, švagrina aj kamoška ma naplašili, že to môže byť alergia alebo ekzém. Spočiatku sa jej to začalo objavovať, keď bola unavená (strašne málo spí), teraz častejšie
Zienky,zistili ste nakoniec,co to bolo? Aj my to mame
sipcek, nasim dievcatam sa tak prejavovala alergia na cokoladu, resp. kakao. pomohlo vynechat alergen, v akutnom stave sme oci umyvali jarisch roztokom, to predpisala ocna lekarka a mladsej po vyskusani asi 15 druhov kremov pomahal tento
http://www.prirodna-lekaren.sk/Maslovy-telovy-k...
pouzivame ho dodnes, balenie vydrzi asi rok