Ahojte mamicky chcem sa poradit mala mi teplotuje uz od minuleho stvrtka nema vysoke teploty maximalne 37,6 a v piatok sa jej zacali tvorit vyrazky..prilozim foto..mala odobrate crp aj krv nema ziaden zapal ani bakteriu ale nevie ani obvodna prist na to z coho ma vyrazky..vylucili sme prikrmy..piatu aj siestu chorobu...osypky aj kiahne aj alergiu...ani fenistil jej nezabral...ideme zajtra ku koznej...len ci ste sa uz nestretli s niecim takim aj vy...mala ma 5 mesiacov..dakujem za radu
@lorela noo prasok pouzivam lovela od narodenia a umyvam ju cistou vodou maximalne na zadocek po stolici bupi mydielko ale uz som zufala lebo vkuse sa jej objavuju nove a nove..vsetko aj ked jej kupim nove oblecenie vyperiem
@nikalaura2016 Zajtra už budete, hádam, vedieť.
Inak, čistá voda vysušuje, ak sa ten ekzém potvrdí, vhodnejšie budú umývacie prípravky pre ekzematikov/atopikov a teda pre detičky s veľmi suchou pokožkou. Ja mám výbornú skúsenosť so značkou A-derma alebo Bioderma.
100% bavlnu a najlepšie bielej farby košieľky a dupačky - čo ide rovno na pokožku.
nie koznu ale imuno alergo. Kozna nehlada dovody len docasne riesi nasledky.
Parainfekčný exantém?To by to mohlo byť.🙂
Dakujem zajtra ideme ku koznej tak dufam ze povie co to je..
@nikalaura2016 nebola mala ockovana pred tyzdnom?
@kluska nie druhe ockovanie odkladame prve mala na 3 mesiace...kozna prisla nato ze je to zihlavka 😣
Najhorsie co moze byt najtahsie sa hlada pricina z coho ...dufam ale ze jej to prejde rychlo a nebude to mat dlhodobu liecbu
@nikalaura2016 Čo ste dostali a aké odporúčania?
ak ti nepomoze krem, na pomohol bepanthen..potom utekaj ku dr. budes vediet co s takym pripadom
Zapálené ložiská, na 2. a 3. fotke mi pripomínajú atopický ekzém, ale na prvej foto nie. Prípadne môže ísť o akýkoľvek iný infantilný ekzém.
A čo prací prostriedok? Prípadne aviváž? Materiál oblečenia? Kozmetika, mydlo. Nemôže byť aj v tomto príčina, ak sa teda nejedná o potravinovú reakciu?